Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 111 (7723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Femeia de azi, de la starea de mir la starea de jertfă”, sesiune interactivă

Vineri, 14 Mai 2021 (13:34:45)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În contextul Zilei Internaționale a Familiei și al Duminicii femeilor creștine, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, coordonator, în parteneriat cu Proiectul Merito și Arhiepiscopia  Sucevei și Rădăuților - Sectorul Educațional-Teologic și Sectorul Comunicare, Media și Relații Publice, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, organizează duminică, 16 mai 2021, la ora 18.00, un webinar intitulat „Femeia de azi, de la starea de mir la starea de jertfă”.

Acțiunea de duminică, 16 mai, cuprinde, după cum ne-a spus prof. Daniela Ceredeev, inspector școlar de specialitate religie, Inspectoratul Școlar Județean Suceava, coordonatoarea seminarului: sesiune interactivă de tip webinar, pe platforma www.zoom.us; un dialog al „gândurilor de  luat acasă, ca o carte mică de rugăciuni, pe care o iei cu tine peste tot și o răsfoiești/recitești când nu ți-e bine”; speakeri și invitați – personalități din domenii dintre cele mai diverse ale societății, care vor împărtăși cu participanții din experiența reușitelor personale și profesionale: Măriuca Talpeș, cofondator Bitdefender, inițiatoarea Proiectului Merito de susținere a excelenței în educație; prof. dr. Maria Stamatin, prof. emerit la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, șef de Secție la Centrul Regional de Terapie Intensivă Nou-născuți Iași; conf. univ. dr. Otilia Clipa, Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Științele Educației; asist. univ. dr. Oana Moșoiu, Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, titular al cursurilor de Politici sociale pentru copil și familie și Pedagogie Socială; Simona Baciu, President&Founder la Transylvania College, fondator Profesori Fericiți pentru România; Gabriela Teișanu, artist, etnolog, consultant artistic Artă populară la Centrul Cultural „Bucovina”; Angela Zarojanu, președinte Asociația Șanse Egale, Valoare, Autoritate – SEVA, consilier local Suceava; Angelica Flutur,  artist muzical; comisar-șef de poliție Liliana Orza, coord. Centrul Regional Suceava - Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane; prof. Elena Ignat, inspector școlar general adjunct, Inspectoratul Școlar Județean Alba; prof. Elena-Manuela David, director al Casei Corpului Didactic „George Tofan” Suceava; prof. Tatiana Vîntur, inspector pentru Educație permanentă, Inspectoratul Școlar Județean Suceava; prof. dr. Ioana Revnic, Liceul Pedagogic ,,Anastasia Popescu” București, creator de conținut www.bunătate.ro.   

Seminarul este organizat într-un context cultural și eclezial: vulnerabilitățile actuale ale familiilor creștine și ale familiilor aflate în diferite tipuri de risc social; proclamarea anului 2021, în Patriarhia Română, ca Anul omagial al pastorației românilor din afara României; înscrierea în Calendarul bisericesc pentru anul 2021, în secțiunea „Zile și date importante”, a Duminicii Mironosițelor (a treia Duminică după Paști) ca Duminica Femeilor creștine și Duminica Familiei Creștine.

Cei care vor să participe trebuie să completeze formularul de înscriere:

https://forms.gle/p2VtoMxieTqUt4A87

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Femeia de azi, de la starea de mir la starea de jertfă”, sesiune interactivă.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Femeia de azi, de la starea de mir la starea de jertfă”, sesiune interactivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei