Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 111 (7723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

1.293 de persoane s-au vaccinat joi în județ

Vineri, 14 Mai 2021 (13:27:33)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică a Județului Suceava au informat că în cursul zilei de joi, 13 mai 2021, s-au vaccinat în județul Suceava împotriva SARS-CoV-2 1.293 de persoane (581 cu doza I și 712 cu doza a II-a). Distribuția pe centre de vaccinare arată astfel: Spitalul orășenesc Gura Humorului – 60, Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc – 42, Sala de sport a Colegiului „Ștefan cel Mare” Suceava – 169, Sala sport a Școlii Gimnaziale „Miron Costin” Suceava – 246, Căminul Cultural „Alexandru Arșinel” Dolhasca – 24, Sala de sport a Colegiului Național „Dragoș Vodă” Câmpulung Moldovenesc - 49, Incinta parcului ZOO Rădăuți – 33, Stadionul din Vatra Dornei – 84, Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Al. Ioan Cuza” Fălticeni – 70, Centrul de vaccinare de la Iulius Mall Suceava – 100, Casa de Cultură „Mihai Teliman” Siret – 40, Căminul Cultural din Sf. Ilie – 72, Căminul Cultural Salcea – 11, Sala de sport din Broșteni – 19, Sala de sport Marginea – 105, Drive-Thru Shopping City Suceava – 133, cabinete medicale de familie – 36.

 

72.102 persoane vaccinate în județ

După cum a declarat directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică a Județului Suceava, dr. Dinu Florin Sădean, până la data de 13 mai 2021, în județul Suceava s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 72.102 persoane, din care 58.242de persoane au primit și doza a II-a.

Cabinetele medicale de familie în care a început deja acțiunea de vaccinare împotriva Covid-19 cu vaccinul Johnson & Johnson sunt amplasate în localitățile Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănăstirea Humorului, Straja, Falcău, Dolhasca, Stulpicani, Zvoriștea, Horodnic de Sus, Dorna Candrenilor, Preutești, Vicovu de Jos, Salcea, Ciocănești, Fălticeni și Suceava.

„Invitam cetățenii care doresc vaccinarea să se adreseze medicilor de familie pentru vaccinarea anti-Covid-19, acest tip de vaccin efectuându-se într-o singură doză, nefiind necesară programarea preliminară în platforma #rovaccinare. Vineri se vaccinează cu echipa mobilă la căminele culturale din comunele Dolhești, Vulturești, iar în comuna Verești beneficiază de vaccinare anti-Covid-19 o parte din angajații firmei Symmetrica și membrii familiilor acestora. Tot vineri, 14.05.2021, echipa mobilă se va deplasa în comuna Pojorâta, unde vor beneficia de vaccinare aproximativ 100 de angajați ai societății comerciale Calcarul SA”, a declarat dr. Dinu Florin Sădean.

 

 Maraton de vaccinare

În weekend, 15-16 mai, se organizează maraton de vaccinare împotriva Covid-19 la centrul de la Sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava. Programul de vaccinare este de vineri dimineață, de la ora 8.00, până duminică, la ora 20.00, inclusiv pe parcursul nopților de vineri și sâmbătă. „Serul utilizat este Pfizer BioNTech, iar cei care doresc se pot prezenta la centru doar cu buletinul, fără a fi necesară programare prealabilă. Pentru revenirea cât mai curând la o viață normală, sunteți bine-veniți pentru vaccinare fără programare, împreună cu familiile și prietenii”, este mesajul conducerii Direcției de Sănătate Publică a Județului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1.293 de persoane s-au vaccinat joi în județ.
 Vizualizări articol: 1043 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.293 de persoane s-au vaccinat joi în județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei