Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cod galben de ninsori prelungit până sâmbătă

Miercuri, 17 Martie 2021 (13:09:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administrația Națională de Meteorologiea emis miercuri o nouă atenționare de tip cod galben, care vine în completarea celor emise anterior, fiind vorba de o prelungire a perioadei de vreme rea, pentru unele zone din țară, inclusiv județul Suceava.

Fenomene vizate de atenționarea meteo emisă miercuri, 17 martie, sunt precipitații predominant sub formă de ninsoare, în general, moderate cantitativ, care se vor manifesta în intervalul 18 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 10:00.

În intervalul menționat, aria precipitațiilor va cuprinde cea mai mare parte a țării. La munte va ninge, în sudul Banatului, în Transilvania, în Maramureș, în cea mai mare parte a Moldovei precum și în zona subcarpatică a Olteniei și a Munteniei treptat vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi. Local se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15...20 l/mp și pe arii restrânse 25 l/mp, îndeosebi în zona de munte.

Codul galben este valabil în același interval de timp, dar în zonele marcate pe hartă fenomenele meteo sunt mai puternice decât cele prezente la nivel național - ninsori însemnate cantitativ în zona montană și strat de zăpadă în creștere semnificativă.

În zona de munte va continua să ningă, temporar însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte important deja depus, avertizează specialiștii ANM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod galben de ninsori prelungit până sâmbătă.
 Vizualizări articol: 1177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cod galben de ninsori prelungit până sâmbătă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei