Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci romi în arest, după ce au bătut doi frați în curtea casei

Miercuri, 17 Martie 2021 (16:21:25)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Gura Humorului au continuat cercetările și au acționat într-un caz de agresiune între persoane de etnie romă, petrecut în satul Deleni, comuna Pârteștii de Jos. Cinci agresori, printre ei și o femeie, au ajuns în arest pentru 24 de ore, după ce au fost ridicați de la domicilii de două grupe de luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Povestea din acest caz începe pe 13 martie, seara, când Secția de Poliție Gura Humorului a fost sesizată că, la o adresă din Deleni, dintr-o mașină au coborât mai multe persoane din aceeași localitate, iar în urma unor discuții în contradictoriu, a izbucnit un scandal în urma căruia doi frați din Deleni au fost loviți în curtea locuinței lor. Ulterior, unul dintre ei a ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Marți, 16 martie, în continuarea cercetărilor, în urma probatoriului administrat de către Poliția orașului Gura Humorului, au fost emise șase mandate de aducere pe numele unor suspecți, cinci bărbați și o femeie, toți din satul Deleni. Cei șase au fost ridicați de mascații poliției, fiind audiați și puși sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. Ulterior s-a dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a lui Alin Cucu, Oltița Cucu, Rubin Cuțitar, Constantin Bazar și Vasile Miriuță. Decanul de vârstă al reținuților este chiar femeia, care are 41 de ani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: „lovirea sau alte violențe”, „violare de domiciliu”, „distrugere”, „tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci romi în arest, după ce au bătut doi frați în curtea casei.
 Vizualizări articol: 2185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci romi în arest, după ce au bătut doi frați în curtea casei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei