Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Cratere

Drumul național 17B, Vatra Dornei - Broșteni, ca după bombardament pe anumite porțiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Drumul național 17B, care leagă Vatra Dornei de Broșteni, se prezintă pe porțiuni bune ca după bombardament. Șoferii care circulă pe acest drum trebuie să dea dovadă de adevărat talent pentru a putea ocoli craterele care se deschid în asfalt, dar chiar și așa pe anumite porțiuni au șanse minime să nu simtă acest cadou al drumarilor.

Una dintre cele mai afectate zone este cea care traversează satul Dorna Arini. Pe o distanță de aproximativ 5 kilometri drumul arată de parcă aici a fost un război abia încheiat. Sunt și gropi mai mici, dar și altele de dimensiuni mai mari, iar ocolirea acestora a devenit un adevărat sport pentru șoferi. De multe ori, acest lucru este imposibil, deoarece gropile sunt prea dese și nu există nici o variantă de a nu intra cu roțile în cratere.

O altă zonă cu probleme este în satul Chiril, din comuna Crucea. Aici craterele sunt mai rare, dar mai mari, efectul asupra pivoților și bucșelor autovehiculelor fiind același ca la Dorna Arini.

Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc au încercat o peticire de moment, în special la Chiril, dar sunt soluții care nu vor avea efect pe termen lung. Nimeni nu știe când aceste porțiuni din DN 17B vor avea parte de reparații serioase, mai ales că drumul a fost reabilitat recent. În plus, în lipsa unui buget pentru anul în curs, nimeni nu își poate face un plan vizavi de lucrările necesare pe mai multe drumuri naționale din județ. În cursul zilei de ieri am încercat să luăm legătura cu reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași pentru a afla un punct de vedere legat de lucrările de reparații necesare pe DN 17B, dar nici o persoană din conducerea instituției nu a fost de găsit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul național 17B, Vatra Dornei - Broșteni, ca după bombardament pe anumite porțiuni.
 Vizualizări articol: 2170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drumul național 17B, Vatra Dornei - Broșteni, ca după bombardament pe anumite porțiuni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei