Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă două grădinițe și o creșă vor fi construite în municipiul Suceava

Miercuri, 17 Martie 2021 (15:34:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numărul grădinițelor noi din municipiul Suceava va crește cu cinci în perioada următoare şi deja se conturează planuri și pentru realizarea unei creșe în cel mai mare cartier, Burdujeni.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că în cadrul vizitei de lucru de săptămâna trecută a ministrului Dezvoltării, Attila Cseke, s-a discutat și de un program de construcție de creșe, pe care-l va iniția în perioada următoare.

“Primăria Suceava are intenții să construiască o creșă în Burdujeni, nu avem o locație stabilită, eventual aceasta ar putea fi în cartierul ANL Privighetorii sau în zona cartierului Tineretului. La fel, vrem să construim două grădinițe cu program prelungit, una în Obcini, unde vrem să demolăm acele bare de garaje, iar alta în curtea Școlii Gimnaziale Nr. 1, pe strada Tudor Vladimirescu, pe fonduri europene. Aceste construcții sunt necesare, sunt solicitări pentru ele și vom prinde în buget finanțare pentru realizarea studiilor necesare și racordul la utilități”, a declarat Ion Lungu.

Edilul sucevean a amintit faptul că, în prezent, în municipiu sunt în diferite stadii de execuție trei grădinițe noi, cea din Burdujeni Sat fiind în curs de finalizare, încât e posibil ca să fie dată în funcțiune din toamnă, dacă se achiziționează și dotările. O altă grădiniță este cea din zona centrală, fosta “Dumbrava minunată” de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea, refăcută de la 0, iar alta e în lucru în cartierul Ițcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă două grădinițe și o creșă vor fi construite în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1284 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Încă două grădinițe și o creșă vor fi construite în municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei