Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 17 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 63 (7675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiectele pentru zona de agrement Șipote vor fi jurizate de nouă persoane

Miercuri, 17 Martie 2021 (16:16:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amenajarea zonei de agrement Parc Șipote, un obiectiv de investiții care stârnește foarte mult interes din partea sucevenilor, se va face în baza unui concurs de proiecte care va fi jurizat de o comisie formată din nouă persoane.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care a precizat că s-a consultat cu colegii din primărie, de la viceprimari până la personalul de specialitate, ajungându-se la concluzia că din comisia de jurizare a concursului trebuie să facă parte 9 persoane, dintre care trei membri ai Ordinului Arhitecților din România.

“Vom face o adresă în acest sens către OAR, să desemneze trei persoane, de oriunde din România, iar mai mult, președintele comisiei va fi unul dintre arhitecți. Un reprezentant va fi al Universității <Ștefan cel Mare> Suceava, altul va fi din partea Direcției Silvice Suceava, fără de care nu putem face nimic acolo, unul din partea societății civile, iar trei persoane din cadrul Primăriei Suceava - directorul de la Urbanism, cel de la Patrimoniu și de la Fonduri Europene. Vom stabili tema de proiectare, caietul de sarcini, se va veni cu el în Consiliul Local, după care se va trece efectiv la etapa de selecție de proiect pentru modernizarea Parcului Șipote”, a explicat edilul sucevean.

Decizia de înființare a comisiei de jurizare a concursului de proiecte pentru amenajarea zonei de agrement Parc Șipote va fi luată în cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 25 martie.

“Sunt și eu de acord cu ideea de a face o competiție internațională, dar pentru așa ceva e nevoie de premii consistente, or suntem într-o perioadă de austeritate, e mai greu să le asigurăm... Vom discuta în Consiliul Local, vom veni și cu propuneri de premii pentru locurile I, II și III, dar vor fi mai mult modice…”, a adăugat Ion Lungu, inițiator al proiectului de hotărâre care va fi dezbătut săptămâna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectele pentru zona de agrement Șipote vor fi jurizate de nouă persoane.
 Vizualizări articol: 1551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Proiectele pentru zona de agrement Șipote vor fi jurizate de nouă persoane1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei