Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percheziții și la Suceava, într-un dosar privind hoți de catalizatoare auto

Marţi, 2 Martie 2021 (09:29:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Descindere de proporții a polițiștilor, marți dimineață, în cinci județe ale țării, într-un dosar care vizează hoți de catalizatoare auto. Acțiunea este coordonată de polițiștii și procurorii brașoveni iar unul din județele în care se acționează este Suceava.

 

Furturile de catalizatoare auto au luat având în ultima perioadă, în multe zone ale țării. În fiecare catalizator se găsesc de la 2 la 10 grame de platin.ă Pe lângă asta, un catalizator la mâna a doua se vinde cu sume între 50 și 500 de euro.

Hoții de catalizatoare auto ridică mașina parcată pe cric, apoi taie cu un  flex efectiv toba catalitică de sub mașină și pleacă cu ea. Păgubașii își dau seama de furt abia a doua zi dimineață, când pornesc mașinile.

Hoții acționează în grupuri de minimum trei persoane: unul ridică mașina pe cric, altul operează cu flexul, al treilea ține de „șase”, cu motorul pornit, gata să demareze la orice semnal de pericol.

La acest moment nu avem date cu privire la cât de implicați sunt suceveni în această rețea.

 

”În această dimineață, 82 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, cu sprijinul a 54 polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, alături de luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, efectuează 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal ce are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de ”furt calificat”. Perchezițiile se desfășoară pe raza județelor Brașov, Bacău, Vrancea, Botoșani și Suceava, la domiciliile și sediile comerciale ale persoanelor bănuite de comitere de furturi de componente auto (catalizatoare)”, a transmis IPJ Brașov.

19 suspecți ar urma să fie aduși la audieri.

Ancheta se desfășoară cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Burebista” Brașov.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziții și la Suceava, într-un dosar privind hoți de catalizatoare auto.
 Vizualizări articol: 4337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziții și la Suceava, într-un dosar privind hoți de catalizatoare auto0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte