Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fapte penale

Un sucevean băut și fără permis a avariat zece mașini pe o stradă din Constanța

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de polițiștii din Constanța după un eveniment rutier în care a fost implicat în cursul zilei de vineri, 26 februarie. În acea zi, în jurul orei 18.30, bărbatul în vârstă de 48 de ani a avariat nu mai puțin de zece autovehicule parcate pe strada Lirei, iar apoi a plecat de la fața locului. Polițiștii l-au identificat destul de rapid pe Constantin Gontariu, din Vatra Dornei, iar după ce au făcut verificări în baza de date au descoperit un ”snop” de ilegalități. Suceveanul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar colac peste pupăză era și băut bine. În urma analizării probelor biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge. Mai mult, plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuțe false. Mașina îi fusese încredințată de un prieten, doar pentru păstrare, nu și pentru  conducere, iar pentru a pleca la plimbare suceveanul i-a montat numere de înmatriculare false. Constantin Gontariu este cercetat acum pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință. În cursul zilei de duminică, 28 februarie, pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, iar luni a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean băut și fără permis a avariat zece mașini pe o stradă din Constanța.
 Vizualizări articol: 1369 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un sucevean băut și fără permis a avariat zece mașini pe o stradă din Constanța5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte