Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vlad Popescu: Parlamentarii puterii au respins două amendamente pentru modernizarea drumurilor din Pătrăuți și Frasin

Marţi, 2 Martie 2021 (14:49:26)

Deputatul sucevean Vlad Popescu a criticat faptul că parlamentarii partidelor de guvernământ au respins, marți, două amendamente pe care le-a depus pentru modernizarea drumurilor din Pătrăuți și Frasin. Vlad Popescu, deputat PP-USL, afiliat grupului PSD, a declarat că în calitate de parlamentar de Suceava a susținut în plenul Parlamentului cele două amendamente pentru dezvoltarea și modernizarea infrastructurii din județ. Popescu a precizat că așa cum era de așteptat, așa cum s-a întâmplat și în comisiile de specialitate, parlamentarii PNL, USR-PLUS și UDMR au respins cele două amendamente, fără niciun fel de motivație.

„Singurul lucru care a stat la baza votului lor este că nu le satisface clientela politică. Nu îi interesează dezvoltarea țării. Nu îi interesează ca românii să aibă un trai mai bun sau măcar un trai decent. Nu îi interesează ca România să aibă drumuri demne de o țară din Uniune Europeană. Ei vor austeritate, însă nu și pentru ei și acoliții lor”, a declarat deputatul de Suceava. El a precizat că unul dintre amendamente se referea la modernizarea drumurilor de interes local în comuna Pătrăuți, pentru care a propus suplimentarea cu 18,226 milioane de lei a bugetului Ministerului Dezvoltării. Vlad Popescu a adăugat că al doilea amendament se referea la modernizarea infrastructurii rutiere de interes local din orașul Frasin, pentru care a propus suplimentarea sumelor cu 9,959 milioane de lei.

„Dar cei de la PNL, USR-PLUS și UDMR nu văd necesitatea dezvoltării infrastructurii rutiere din România. Cum nu văd necesar nici creșterea pensiilor, salariilor sau a alocațiilor. Li se pare normal să taie și să înghețe tot, pentru că nu se gândesc la oameni și la traiul lor. Nu mai vorbesc despre faptul că actuala majoritate parlamentară nu se gândește nici la educație, nici la sănătate.

Dragi deputați și senatori, nu uitați cine v-a oferit locul din parlament! Nu uitați că trebuie să acționați în interesul românilor” le-a transmis Vlad Popescu parlamentarilor puterii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vlad Popescu: Parlamentarii puterii au respins două amendamente pentru modernizarea drumurilor din Pătrăuți și Frasin.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Vlad Popescu: Parlamentarii puterii au respins două amendamente pentru modernizarea drumurilor din Pătrăuți și Frasin1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte