Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordine de protecție emise de polițiști față de doi bărbați care și-au agresat partenerele de viață

Sâmbătă, 13 Iunie 2020 (12:28:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În decurs de numai câteva ore, în cursul zilei de vineri, polițiștii au fost nevoiți să emită două ordine de protecție în cazul unor bărbați care și-au agresat partenerele de viață.

Primul caz s-a petrecut în Piața Agroalimentară din Rădăuți, unde un bărbat de 32 de ani a avut o dispută cu concubina sa, pe care a lovit-o i-a adresat şi ameninţări cu acte de violenţă, respectiv cu moartea. Femeia nu a suferit leziuni semnificative, dar a declarat că îi este teamă pentru viața ei şi a solicitat eliberarea unui ordin de protecţie provizoriu.

Polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile și au întocmit și un dosar penal pentru săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe” şi „ameninţare”.

Un alt caz s-a înregistrat la Frasin, unde un bărbat ar fi aflat că soția îl înșală cu o altă persoană. De aici și până la violență nu a mai fost decât un pas. Bărbatul și-a lovit cu palma soția peste față, care a fugit de la locuința comună la soacra sa, iar aceasta s-a deplasat la domiciliul fiului său de unde a apelat serviciul 112..

Polițiștii au stabilit că există risc iminent pentru viața femeii, motiv pentru care au emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, pe o perioadă de 5 zile, agresorul să respecte următoarele măsuri de protecție: să părăsească temporar locuința și să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victima și cei doi copii minori, unul de 2 ani și celălalt de 4 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordine de protecție emise de polițiști față de doi bărbați care și-au agresat partenerele de viață.
 Vizualizări articol: 2042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Ordine de protecție emise de polițiști față de doi bărbați care și-au agresat partenerele de viață5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei