Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 iun 2020 - Anul XXV, nr. 137 (7442)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Institutul Bucovina a organizat seminarul online „Oportunități privind învățarea la locul de muncă”

Sâmbătă, 13 Iunie 2020 (10:44:51)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Institutul Bucovina a organizat vineri, 12 iunie, seminarul online „Oportunități privind învățarea la locul de muncă”, eveniment desfășurat prin intermediul platformei Zoom. Webinarul a fost moderat de Petru-Vasile Gafiuc, președintele Institutului Bucovina, împreună cu Ionuț Burac, specialist IT, avându-i ca invitați pe Gabriel Costache, Sociolog și Vicepreședinte Autoritatea Națională Pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România (ANFPISDR), Mirela Adomnicăi, Director Executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava, Gabriela Liliana Porochniuc, Inspector Superior din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava, și Raluca Râmboacă, Șef Birou Centrul Național pentru Acreditare (CNA) din cadrul Autorității Naționale pentru Calificări (ANC).

Pentru a participa la evenimentul online organizat de Institutul Bucovina s-au înregistrat 224 de persoane, dintre care 176 au participat direct prin intermediul platformei ZOOM.

„Evenimentul a avut drept scop diseminarea proiectului SEPAL – Dezvoltarea unei platforme de angajare prin ucenicie (numărul proiectului: 2017-1-058), dar și promovarea uceniciei și a învățării la locul de muncă, având sprijinul unor îndrumători de ucenici de la nivel local, dar și al unei tinere care face parte din proiectul SEPAL și care ne-a oferit un testimonial privind experiența acesteia privind învățarea la locul de muncă”, ne-a spus Vasile Gafiuc.

Webinarul „Oportunități privind învățarea la locul de muncă” s-a desfășurat timp de 90 de minute, fiind abordate teme precum „Perspective asupra învățământului dual din România”, „Legea uceniciei la locul de muncă”, ”Evaluarea de competențe obținute pe cale non-formală și/sau informală”. Învățarea la locul de muncă, au mai spus organizatorii seminarului, reprezintă o oportunitate prin care „o persoană își petrece timpul în mediul profesional învățând prin observarea, experimentarea și implicarea activă la sarcinile impuse de acel loc de muncă. Este una dintre cele mai bune metode prin care acea persoană  poate dobândi noi abilități și poate obține o experiență valoroasă”.

Mai multe informații despre Proiectul SEPAL puteți afla accesând pagina web a proiectului https://www.projectsepal.com/, pe paginile de Facebook: https://www.facebook.com/sepalwiseromania/ sau https://www.facebook.com/projectSEPAL/, dar și pe site-ul Institutului Bucovina: www.bucovinainstitute.org.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Institutul Bucovina a organizat seminarul online „Oportunități privind învățarea la locul de muncă”.
 Vizualizări articol: 1796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Institutul Bucovina a organizat seminarul online „Oportunități privind învățarea la locul de muncă”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei