Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2020 - Anul XXV, nr. 98 (7403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Stan despre Klaus Iohannis: ”Avem un președinte de țară sau un președinte de partid în fruntea țării?”

Miercuri, 29 Aprilie 2020 (11:36:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că învinovățirea permanentă și neobosită a PSD de către președintele României, Klaus Iohannis, a început să capete aspecte de „maladie incurabilă”, fiind pe cât de nedreaptă, pe atât de primejdioasă, „chiar pentru domnia sa”. Ioan Stan a spus că în mod clar, Klaus Iohannis și-a pierdut în mod iremediabil credibilitatea.

„După conferința de presă a președintelui României de marți, 28 aprilie, o întrebare mă preocupă obsedant. Al cui președinte este Klaus Johannis? Al tuturor românilor, așa cum s-ar cuveni? Avem un președinte de țară sau un președinte de partid în fruntea țării? Nici nu mai are rost să ne întrebăm, câtă vreme președintele are partidul său, executant servil al tuturor <gândirilor> prezidențiale. Succint, tot ce face guvernul Orban fiind, după declarațiile făcute de președinte, în perfectă colaborare cu însuși președintele, este onorabil, lăudabil, corect și spre binele românilor”, a spus Stan. El a adăugat că tot potrivit celor spuse de șeful statului, tot ce se întâmplă ,,rău” este din vina PSD, Klaus Iohannis visând de ani de zile la dispariția acestui partid, pentru că nu este, în mod categoric, și președintele românilor membri sau simpatizanți ai acestei formațiuni politice.

„PSD este partidul căruia acest președinte i-a cerut votul pentru a-și promova partidul său. Acum același președinte acuză PSD de toate neputințele guvernării Orban. Pentru că neputințele de care vorbesc sunt evidente pentru oricine nu se teme de adevăr. Adică tăierea bugetului Ministerului Sănătății cu 20% se făcea în virtutea faptului că stocurile de materiale erau zero, din vina PSD, desigur. Insinuările făcute cu seninătate de același președinte, despre <demitizarea> unei oarecare răceli, erau decise tot de neglijențele PSD? Faptul că și în luna martie, deși iminența pandemiei se contura încă din decembrie anul anterior, preocuparea de bază a președintelui și a guvernului său era pentru organizarea de alegeri anticipate vizând tot înfrângerea definitivă a PSD”, a mai declarat Ioan Stan. El consideră că este clar pentru toată lumea de ce Klaus Iohannis vrea să distrugă PSD. „Pentru măsurile așa-zis populiste pe care guvernul Orban nu va fi în stare să le îndeplinească niciodată. Pentru că îndrăznește să întrebe ce a făcut același guvern cu sumele uriașe împrumutate pe seama poporului român și cheltuite numai ei știu pe ce”, a adăugat Ioan Stan. El a mai precizat că tot PSD cere insistent să se adopte un program de reanimare a economiei României, aceasta însemnând de fapt producție, locuri de muncă, încasări bugetare, alocări de bugete suplimentare acolo unde este nevoie, și ”tot social-democrații sunt cei care întreabă ce se întâmplă cu dublarea alocațiilor la copii și mărirea pensiilor, dar și cei care au votat legea amânării plății ratelor la creditele bancare pentru persoanele fizice și juridice și legea suspendării plății utilităților”.

„Se demonstrează deci, în acest fel, de către președinte, vinovățiile pentru care pune PSD la stâlpul infamiei. Odată stabilit vinovatul, nu mai are rost să ne întrebăm de ce se face vorbire în SUA, ca și în Europa, despre corupția în România în legătură cu achizițiile publice, despre numărul uriaș de amenzi practicate asupra populației, din care un procent semnificativ nu vor fi încasate niciodată, pentru vinovății nesemnificative”, a mai spus Ioan Stan, care a mai precizat că în loc de răspunsuri, Klaus Iohannis nu se va jena să mintă în continuare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Stan despre Klaus Iohannis: ”Avem un președinte de țară sau un președinte de partid în fruntea țării?”.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ioan Stan despre Klaus Iohannis: ”Avem un președinte de țară sau un președinte de partid în fruntea țării?”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei