Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 apr 2020 - Anul XXV, nr. 98 (7403)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Constantin Daniel Cadariu critică „ticăloșia de sorginte interlopă a PSD”

Miercuri, 29 Aprilie 2020 (14:16:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava Constantin Daniel Cadariu critică „ticăloșia de sorginte interlopă a PSD”. Daniel Cadariu a precizat că PSD se află în plină prăbușire politică începută acum mai bine de 3 ani de zile, iar odată cu trecerea timpului se poate constata faptul că acest partid este guvernat de o ideologie neocomunistă dură. „A se vedea cazurile Rădulescu-mitralieră, Pleșoianu, Nicolae, Nicolicea, Iordache etc. Este un PSD condus de oameni mici, slabi, nepregătiți și în bună măsură manipulabili. Să ne amintim doar de <analfabeta funcțională> Dăncilă, de <analfabetul> Adrușcă sau de cel fără nici o meserie sau ocupație până la vârsta de 29 de ani, Ciolacu. Și atunci ce le-a rămas acestor oameni în disperarea lor de a se impune, de a nu se pierde în anonimat? Să copieze comportamentul și apucăturile unei categorii sociale care se impune prin teroare, prin frică, prin <cointeresare>, pe fondul lipsei de educație și de pregătire profesională și prin încălcarea legilor, interlopii”, a spus senatorul PNL de Suceava. El i-a îndemnat pe români să își reamintească de „imaginile cu puternic impact emoțional” cu Nicolae Bădălău care înjura diaspora pe la petreceri, dar și de încrengăturile unor membri ai PSD cu ultrașii din unele galerii la mitingul din 10 august și, mai nou, de europarlamentarul Iulian Claudiu Manda, la braț cu <spuma> interlopă din Oltenia.

Cadariu a spus că acum, în preajma unor alegeri, PSD calcă din nou în picioare reguli, regulamente, legi și chiar Constituția, permițând adoptarea tacită a unei legi ce ar duce practic la dezbinarea României pe criterii etnice sau chiar la dezmembrare. 

„În același stil mafiot și interlop amintit anterior, adică în încercarea de a face uitat dezastrul lăsat în urmă de ultimele trei guverne PSD-iste, profitând de majoritatea din Parlament, pe care la ultimele două rânduri de alegeri românii au arătat că nu o mai suportă, și în încercarea disperată de a-i face uitați pe Dragnea și pe Dăncilă, acest PSD este în stare de orice. Nu îi interesează nici măcar tragediile pe care le trăim cu toții în aceste zile, pandemie, morți, carantină, izolare”, a declarat Daniel Cadariu, care a adăugat că „atunci când au avut interes să-l salveze pe infractorul Dragnea și pe alții asemenea lui au emis într-o noapte OUG 13, au măcelărit în câteva zile întregul pachet de legi ale justiției, adoptându-l în ambele Camere ale Parlamentului, și au votat ultrarapid recursul compensatoriu. Dar când este în discuție integritatea teritorială a României, existența statului unitar român, PSD-ului și lui Ciolacu nu le-au fost suficiente 45 de zile pentru a pune în dezbaterea Camerei Deputaților proiectul de lege privind teritoriul secuiesc”.

 

Cadariu: „De dragul unui troc politic, PSD-ul joacă precum interlopii”

 

 

Senatorul PNL de Suceava consideră că de dragul unui troc politic, din neputința de a se reforma și din dorința de a inventa un "incendiu" pe care tot el să îl stingă în Senatul României pentru a deveni „salvatorii nației" în preajma unor alegeri, PSD-ul joacă precum interlopii.

„Ne amenință la început cu <pericolul secesiunii>, cerând tot ei, la sfârșit, <taxa de protecție>, adică votul. Și mai este ceva. Ce s-a întâmplat zilele acestea în Parlament impune de urgență un lucru. Trebuie modificate de urgență Regulamentele de funcționare ale celor două Camere ale Parlamentului României. Proiectele de legi trebuie puse obligatoriu în dezbaterea plenurilor în ordinea în care au fost depuse, nu atunci când vrea <mustața lui Dragnea>, <barba lui Ciolacu> sau interesele punctuale unui grup restrâns de parlamentari din Birourile Permanente ale Parlamentului”, a declarat Cadariu.

El a arătat că prin astfel de decizii profund nedemocratice s-a ajuns în situația ca proiecte de legi necesare, urgente și așteptate de cetățeni să zacă în sertare încă din 2017, cum ar fi Legea caselor de cultură, Legea scăderii TVA la 9% pentru lemnele de foc pentru populației,  Legea preluării creditului de la Utilități și Mediu în județul Suceava de către stat sau Legea preluării drumurilor din intravilan în administrarea CNAIR, respectiv Consilii Județene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Constantin Daniel Cadariu critică „ticăloșia de sorginte interlopă a PSD”.
 Vizualizări articol: 1448 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Constantin Daniel Cadariu critică „ticăloșia de sorginte interlopă a PSD”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei