Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 135 (6845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat a fost rănit în urma unei depășiri periculoase, pe linie continuă

Miercuri, 20 Iunie 2018 (13:22:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul unei autoutilitare a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a efectuat o depășire interzisă, pe linie continuă, la ieșirea din municipiul Rădăuți. El s-a angajat în depășirea altor 3 autoturisme, dintre care unul vira spre stânga, intrând în coliziune laterală cu acesta din urmă. În urma impactului, autoutilitara Toyota condusă de șoferul grăbit s-a răsturnat în afara drumului, rănindu-l pe acesta, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Accidentul s-a petrecut marți după amiază, în jurul orei 17.00, în timp ce șoferul unui autoturism VW Passat, care a ajuns într-o intersecție cu strada 1 Mai din Rădăuți, a semnalizat intenția de a vira la stânga pe o stradă lăturalnică. În spatele său erau alte două autoturisme care s-au oprit, cu intenția de a-i acorda prioritate. În acel moment, din spate venea o autoutilitară Toyota, condusă de un bărbat de 60 de ani din comuna Marginea, care s-a angajat în depășirea celor trei autoturisme, călcând marcajul longitudinal cu linie continuă. În momentul în care autoturismul VW a virat spre stânga, autoutilitara a lovit autoturismul în portierele din partea stângă, fiind apoi proiectată în șanțul din partea stângă, unde a rămas răsturnată pe partea dreaptă a vehiculului. Șoferul autoutilitarei a suferit leziuni care au necesitat intervenția unui echipaj al ambulanței, care l-a transportat la spital. Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a fost rănit în urma unei depășiri periculoase, pe linie continuă.
 Vizualizări articol: 1750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a fost rănit în urma unei depășiri periculoase, pe linie continuă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei