Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 135 (6845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În perioada 22 - 24 Iunie

70 de polițiști locali vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la Zilele Sucevei

Miercuri, 20 Iunie 2018 (14:15:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada manifestărilor dedicate ”Zilelor Sucevei” (22 - 24 Iunie), Poliția Locală Suceava va acționa în temeiul dispozițiilor stabilite prin Legea nr. 155/2010, în locațiile unde se vor desfășura spectacole și procesiuni religioase.

Astfel, vor fi instituite măsuri privind asigurarea ordinii și siguranței publice în zonele de responsabilitate, prevenirea faptelor antisociale, fluidizării circulației rutiere și prevenirii blocării traficului rutier în zonele aglomerate, ori parcarea autovehiculelor în locuri nepermise.

Se va acționa pentru prevenirea și combaterea activității de comerț ce se va desfășura fără a respecta legislația în vigoare, iar în domeniul protecției mediului, în atenția polițiștilor locali vor fi agenții economici și persoanele fizice care depozitează necontrolat și în alte locuri decât cele autorizate, deșeuri sau ambalaje.
De asemenea, polițiștii locali vor participa direct la procesiunea închinată Sf. ”Ioan cel Nou” de la Suceava, totodată, fiind luate măsuri de ordine și siguranță publică, de fluidizare a traficului rutier și pietonal în zona Mănăstirii ”Sf Ioan”, dar și pe traseul de desfășurare a procesiunii de însoțire a moaștelor, în colaborare cu Brigada Mobilă de Jandarmi Bacău și Biroul Rutier al Poliției Municipiului.

„Conform planului de măsuri în privința menţinerii ordinii şi siguranţei publice, efectivul stabilit în perioada desfășurării evenimentelor dedicate Zilelor Sucevei este de aproximativ 70 de polițiști locali din toate compartimentele funcționale.

Cetăţenii sunt rugaţi, acolo unde semnalează evenimente sau fapte care intră sub incidenţa legii, să apeleze la poliţiştii din teren, la Secţiile de Poliţie Locală sau la dispeceratul instituţiei, la tel.0230/212192”, a spus șeful Poliției Locale Suceava, Ovidiu Doroftei.

 

Recomandările Poliției Locale pentru cei care participă la evenimentele publice


 

Având în vedere că în zilele următoare, zona Mănăstirii Sf Ioan, zona centrală și parcarea de la Iulius Mall Suceva vor fi aglomerate, Poliția Locală Suceava îi sfătuiește pe cetățenii care vor participa la evenimentele organizate, să acorde o atenție deosebită obiectelor și bunurilor de valoare pe care le au asupra lor, pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

De asemenea, sucevenii însoțiți de copii, atât în zona Mănăstirii Sf Ioan, în centrul municipiului, parcarea de la Iulius Mall Suceava sau în alte zone unde se desfășoară activități dedicate Zilelor Sucevei, sunt sfătuiţi să fie în permanență atenți pentru a evita orice situație neplăcută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70 de polițiști locali vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
70 de polițiști locali vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la Zilele Sucevei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei