Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

,,Mișcare, sănătate și voie bună”, ediția a V-a, la Cacica

Miercuri, 7 Iunie 2017 (11:03:50)
La Cacica, pe terenul de sport cu gazon artificial, s-a desfășurat duminică competiția de fotbal din cadrul Proiectului educativ sportiv ,,Mișcare, sănătate și voie bună”, ediția a V-a, proiect cuprins în CAEJ 2017, domeniul sportiv, poziția 10, activitate derulată în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, Direcția Județeană de Sport și Tineret Suceava, Primăria Comunei Cacica și Asociația Sportivă ,,Speranța” a Școlii Gimnaziale Pârteștii de Sus.Scopul proiectului a fost dezvoltarea dragostei pentru mișcare, fortificarea organismului, întărirea sănătății, dezvoltarea trăsăturilor pozitive de caracter și de comportare civilizată și a spiritului de fair play într-o competiție sportivă.La întreceri au participat 6 echipe din clasele V-VIII de la Școala Gimnazială Comănești (prof. Sofian Sorin Mihai), Școala Gimnazială Arbore (prof. Ursan Vasile), Școala Gimnazială Clit (prof. Ignat Lucian), Școala Gimnazială Cacica (prof. Ignătescu Iulian), Liceul Tehnologic Solca (prof. Creţuleac Radu) și Școala Gimnazială Pârteștii de Sus (prof. Cojocar Sahlean Marcel) și 4 echipe de fete de la următoarele unități școlare: Liceul Tehnologic Solca, Școala Gimnazială Arbore, Școala Gimnazială Cacica și Școala Gimnazială Pârteștii de Sus.Au fost desemnați următorii câștigători:REZULTATE FOTBAL FETE Locul I Școala Gimnazială Arbore Locul II Școala Gimnazială Pârteştii de Sus Locul III Școala Gimnazială Cacica REZULTATE FOTBAL V – VIII Locul I Școala Gimnazială Arbore Locul II Școala Gimnazială Comăneşti Locul III Școala Gimnazială Cacica În deschiderea campionatului, în pauzele meciurilor și la final o echipă de majorete de la Școala Gimnazială Cacica, pregătite de prof. Ciornei Nicoleta şi prof. Bălăceanu Mihaela, au prezentat un frumos program de dans și muzică, contribuind la crearea unei bune dispoziții pe parcursul activității. Pentru buna înregistrare și evidență a rezultatelor și completarea diplomelor concurenților câștigători o contribuție importantă au avut-o cadrele didactice membre în comisia de proiect, profesorii Ciornei Nicoleta, Bălăceanu Mihaela, Andronic Gheorghe Nelu şi Scheuleac Stela. Câștigătorii au fost răsplătiți pentru efortul depus cu diplome, cupe și dulciuri, toți participanți s-au răcorit cu sucuri sau apă minerală, întreaga activitate desfășurându-se într-o atmosferă de bună dispoziție și de fair-play.Pe parcursul pauzelor și la final, echipele din alte localități au vizitat obiectivele turistice din Cacica, respectiv Bazilica romano-catolică și Mina de sare Cacica şi Centru SPA Cacica.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Mișcare, sănătate și voie bună”, ediția a V-a, la Cacica.
 Vizualizări articol: 1275 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Mișcare, sănătate și voie bună”, ediția a V-a, la Cacica0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei