Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București - 70 de ani de la înființare

Miercuri, 7 Iunie 2017 (11:04:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Romfilatelia celebrează, printr-o emisiune de mărci poştale, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, care a împlinit 70 de ani de la înfiinţare.Clubul a fost creat pentru a răspunde necesităţii tinerilor sportivi încorporaţi pentru satisfacerea stagiului militar de a continua, în mod organizat, pregătirea sportivă. Prima secţie a clubului a fost cea de fotbal, după care au luat fiinţă secţiile sportive călărie, scrimă, tenis, box, volei, atletism, tir.În următorii ani, mai multe secţii s-au alăturat familiei de discipline sportive găzduite de club: motociclism, rugby, handbal, baschet, ciclism, nataţie, lupte, canotaj, kaiac-canoe, gimnastică, haltere, hochei pe gheaţă, pentatlon modern, judo, paraşutism, karate modern, triatlon, taekwondo, gimnastică ritmică, kempo, radioamatorism, sambo, şah, tenis de masă, tir cu arcul, yachting, sportul pentru persoane cu dizabilităţi. Obiectivul principal urmărit în cadrul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” Bucureşti este de a promova educaţia fizică şi sportul în spirit democratic, cu accent pe sporturile individuale.Emblema clubului și-a păstrat culorile: roşu, alb şi albastru. Timbrul emisiunii, cu valoarea nominală de 8,00 lei, prezintă sigla aniversară a clubului. Astăzi, clubul se mândreşte cu un palmares sportiv impresionant, ce include sute de medalii (aur, argint şi bronz) obţinute pe plan mondial, european sau naţional.Emisiunea filatelică, alcătuită dintr-o singură marcă poștală, a intrat în circulație începând cu data de 6 iunie a.c. Emisiunea are un tiraj total de 24.320 de timbre fiind emise totodată și 500 de plicuri (FDC), echipate cu timbrul emisiunii, numerotate și obliterate cu ștampila „prima zi”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București - 70 de ani de la înființare.
 Vizualizări articol: 1253 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București - 70 de ani de la înființare5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei