Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iun 2017 - Anul XXII, nr. 125 (6541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nuntă de vis

Taraful Laurei Olteanu a cântat la nunta câștigătorilor marelui premiu de la Târgul de nunti Trend Mariaj

Miercuri, 7 Iunie 2017 (16:02:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, 3 iunie 2017, a avut loc nunta Cameliei și a lui Alexandru, câștigătorii marelui premiu în valoare de 2500 euro oferit de Taraful Laura Olteanu în colaborare cu Shopping City Suceava, la Târgul de Nunți Trend Mariaj din 2016.

Toți cei care au vizitat Târgul de Nunți de la Shopping City Suceava, în căutarea serviciilor de nuntă, au avut șansa să se înscrie la tombolă și să intre în cursa pentru marele premiu – un pachet muzical complet, în valoare de 2500 euro, oferit de Taraful Laura Olteanu. Norocoșii anului au fost Camelia Andreea Mironescu, împreună cu logodnicul ei, Tiberiu Alexandru Dascălu. Cei doi îndrăgostiţi, alături de invitaţii lor, s-au bucurat de muzica Laurei Olteanu, la cel mai important eveniment din viaţa lor.

Nunta a avut loc în Suceava, într-un decor de poveste, buna dispoziție fiind asigurată de renumita interpreta de muzica populara Laura Olteanu acompaniata de taraful său , mirii și invitații petrecând momente de neuitat.

Taraful Laura Olteanu a asigurat programul muzical pe toată durata nuntii și i-a încântat pe toți cu momente artistice deosebite.

„Am fost foarte impresionați! Nu ne așteptam...Taraful Laura Olteanu a făcut un adevărat spectacol la nunta noastră! Atmosfera a fost nemaipomenită și toți invitații s-au simțit extraordinar, s-a dansat și s-a jucat până dimineața. Au fost alături de noi cu inima deschisă și le mulțumim. Cu siguranță îi vom invita la botez, le-am promis asta! Recomand cu drag, pentru ca este un om și un artist de mare valoare!”, a spus mireasa, Camelia.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale serii a fost, după cum era de așteptat, melodia “ Acasă-i România“, care, în interpretarea artistei Laura Olteanu, și-a dovedit puterea de a ajunge la sufletele invitaților, precum a mișcat și sufletelor tuturor românilor, din țară și de peste hotare, încă de la lansare.

Prin cântecul popular renumita interpretă reușeste să aducă mereu bucurie în inimile tuturor celor ce iubesc tradițiile, portul și muzica românească.

Taraful Laura Olteanu a oferit și la tombola Târgului de nunti Tren Mariaj din 2017 un premiu constând într-un moment muzical la nuntă, în valoare de 700 euro, ce a fost câștigat de Radu Prelipceanu și Alexandra Duceac, care vor avea nunta pe 19 mai 2018.


 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Taraful Laurei Olteanu a cântat la nunta câștigătorilor marelui premiu de la Târgul de nunti Trend Mariaj.
 Vizualizări articol: 4457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taraful Laurei Olteanu a cântat la nunta câștigătorilor marelui premiu de la Târgul de nunti Trend Mariaj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei