Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 dec 2015 - Anul XX, nr. 282 (6094)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătrân cu handicap, găsit decedat în casa lui cuprinsă de un incendiu

Duminică, 6 Decembrie 2015 (09:40:43)
Un sucevean de 67 de ani, care suferea de un handicap locomotor, a fost găsit decedat de pompieri în locuinţa lui cuprinsă de flăcări.Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit duminică dimineaţă cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă particulară, proprietar C.E. (67 ani), din municipiul Suceava.La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau în interiorul casei (construcţie din chirpici, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, cu o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi), existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la casele învecinate.După ce au pătruns în interior, pompierii militari au găsit, pe pat, trupul neînsufleţit al proprietarului, care suferea de un handicap locomotor.Incendiul, anunţat la ora 4.44, a fost lichidat la ora 5:20.Au ars bunurile din interiorul locuinţei (pat, alte obiecte de mobilier, articole textile etc.) şi s-a degradat tencuiala interioară.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de o ţigară nestinsă (fumatul în locuri nepermise). Cel mai probabil, proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă.Pompierii au salvat un cal, restul casei şi locuinţele învecinate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân cu handicap, găsit decedat în casa lui cuprinsă de un incendiu.
 Vizualizări articol: 1402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrân cu handicap, găsit decedat în casa lui cuprinsă de un incendiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Orez cu ou Dacă sunteți amatori de mâncare chinezească, dar deliciile asiatice vă par foarte complicate și un restaurant cu specific este prea departe, iată o soluție simplă și rapidă care ar putea deveni o preferință pentru un mic-dejun ușor, gustos și... Citeşte