Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2015 - Anul XX, nr. 257 (6069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gheorghe Flutur a declarat că demisia lui Ponta „este un pas spre intrarea în normalitate”

Miercuri, 4 Noiembrie 2015 (11:36:58)
Senatorul liberal şi copreşedintele PNL Suceava Gheorghe Flutur a declarat miercuri că demisia premierului Victor Ponta este un pas spre normalitate."Acum am aflat, în plenul Senatului, nu știam de acest lucru. Până la urmă, este un pas spre intrarea în normalitate. Destul de târziu acest lucru, dar să vedem mai departe ce se va întâmpla. Este un pas spre normalitatea acestei țări", a declarat senatorul de Suceavala Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.Întrebat ce va face PNL, senatorul liberat a declarat: "Nu am avut nici o discuție. Este o chestiune absolut nouă și pentru noi. Evaluăm și vom vedea. Suntem un partid responsabil, un partid mare pe eșicherul politic și analizăm cu toată responsabilitatea, ținând cont și de semnalul societății civile, al opiniei publice în general. (...) Atributul cred că este și al președintelui".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur a declarat că demisia lui Ponta „este un pas spre intrarea în normalitate”.
 Vizualizări articol: 1819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Gheorghe Flutur a declarat că demisia lui Ponta „este un pas spre intrarea în normalitate”3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anormalitate trimis de
( 4 nov 2015, 15:55:38
Basescu al tau nu a demisionat nici dupa ce l-au demis 7 milioane.Deci unde este normalitatea??? Ea se afla acolo unde este ciolanul,dupa parerea ta.Voi nu a-ti demisionat nici dupa ce a-ti inchis scoli si spitale a-ti taiat salarii si pensii a-ti majorat T.V.A. Nu gasim nici un lucru bun facut pt.popor de guvernarea voastra A-ti furat cu lacomie.
2.   Dl Flutur a facut ceva pentru judet trimis de
( 4 nov 2015, 21:59:52
Vasile50, de ce te comporti ca un postac pesedist ?

Flutur nu a taiat salarii, a adus ceva investitii in judet. A inceput centura si Aeroportul, parca in mandatul lui Flutur s-au facut. Astia de la PSD ce au facut pentru judet ?
3.   Comentariu trimis de
( 5 nov 2015, 11:19:26
Bine ca si-a dat demisia. Poate acum se va schimba ceva si in Suceava, nu numai in marile orase . Ponta nu a facut nimic , Gheorghe Flutur a facut multe pentru orasul si judetul SUCEAVA . Domnule Gheorghe Flutur , aveti sprijinul tinerilor din Suceava !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu lămâie Această prăjitură răcoritoare și aromată o putem întâlni, fie tăiată în diferite forme, fie ca tartă savuroasă, în cofetăriile din numeroase țări, din Marea Britanie până în Brazilia. Rețeta este aproape identică... Citeşte