Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2015 - Anul XX, nr. 257 (6069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Blocaj necesar

Trei străzi din Iţcani, închise traficului rutier pentru 20 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul rutier din cartierul sucevean Iţcani va fi afectat, începând de astăzi după-amiază, de închiderea circulaţiei pe trei străzi.

Măsura va fi pusă în aplicare pentru o perioadă de aproximativ 20 de zile, la solicitarea firmei Victor Construct, care lucrează la reabilitarea pasarelei CFR de la Iţcani, pentru siguranţa celor care trec pe cele două bretele de circulaţie de sub pod (parte a străzii Gheorghe Doja), cât şi a celor care lucrează pe schele, la curăţarea şi reabilitarea elementelor de siguranţă.

Strada Gării va fi de asemeni închisă circulaţiei, pe porţiunea care trece pe sub pasarelă.

„Miercuri după-amiază vom institui restricţii de circulaţie în cartierul Iţcani pentru arterele paralele cu pasajul şi pentru strada Gării, unde schelele şi aparatura de ridicare hidraulică vor fi montate chiar pe stradă”, a anunţat reprezentantul firmei Victor Construct, Ilisei Bidu, la comandamentul de ieri dimineaţă, de gestionare a lucrărilor din oraş, efectuate din fonduri europene.

Şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu, le-a aprobat solicitarea, mai ales că de rapiditatea finalizării operaţiunilor de acolo depinde redeschiderea traficului rutier pe pasarela CFR de la Iţcani.

„De acord, numai să aveţi toate avizele de la Poliţia Rutieră şi să luaţi măsurile necesare de semnalizare în zonă. Am sacrificat atât de mult Iţcaniul vara aceasta, mai facem acum un efort, numai să finalizăm odată, pentru că altă soluţie nu există, trebuie să o scoatem la capăt”, a spus Lungu, care s-a arătat mulţumit de evoluţia lucrărilor de la pasarelă, unde până pe 15 noiembrie se vor finaliza rosturile de dilataţie, vor fi montate balustradele pietonale şi sistemul de iluminat public şi se va turna asfaltul pentru trotuare.

Cu toate acestea, redeschiderea traficului pe pasarelă se va face doar după ce se termină lucrările de consolidare la structura inferioară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei străzi din Iţcani, închise traficului rutier pentru 20 de zile.
 Vizualizări articol: 1634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Trei străzi din Iţcani, închise traficului rutier pentru 20 de zile4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu lămâie Această prăjitură răcoritoare și aromată o putem întâlni, fie tăiată în diferite forme, fie ca tartă savuroasă, în cofetăriile din numeroase țări, din Marea Britanie până în Brazilia. Rețeta este aproape identică... Citeşte