Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2015 - Anul XX, nr. 237 (6049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproape 40 de localităţi au rămas parţial sau total fără energie electrică

Luni, 12 Octombrie 2015 (15:13:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
39 de localităţi sucevene au rămas parţial sau total fără energie electrică. Zăpada şi vântul puternic din ultimele zile au distrus nouă linii electrice aeriene de medie tensiune, alte 25 de linii electrice sunt nealimentate parţial, iar 502 posturi de transformare au rămas nealimentate. Conform datelor furnizate de E.ON, ieri încă nu aveau curent electric abonaţii din localităţile Botoşana, Pârteştii de Jos, Todireşti, Cacica (parţial), Cajvana, Botuşana (parţial), Dorneşti, Rădăuţi (parţial), Satu Mare, Frasin, Ostra, Stulpicani, Ciprian Porumbescu, Drăgoieşti, Moara, Suceviţa (parţial), Horodnic, Bădeuţi, Volovăţ, Găniceşti, Solca, Fundu Moldovei, Suceava (parţial), Adâncata, Siminicea, Ipoteşti, Lisaura, Grămeşti, Rădăşeni, Bogdăneşti, Râşca, Boroaia, Crucea, Broşteni, Brodina, Izvoarele Sucevei, Ulma, Moldoviţa, Vatra Moldoviţei. Reprezentanţii E.ON au declarat că au trimis în teren 15 echipe de muncitori, la care se adaugă alte câteva echipe ale firmelor cu care colaborează, spun ei, „pentru a interveni la aceste avarii. Echipele de electricieni ale E.ON Moldova au intervenit pentru a remedia defecţiunile din reţelele electrice şi pentru a reda curentul electric consumatorilor din aceste zone, doar că le-a fost greu să ajungă la avarii din cauza vegetaţiei căzute peste firele electrice, din cauza vremii, dar sperăm să fie identificate şi remediate toate avariile cât mai rapid. Situaţia este foarte schimbătoare şi ne confruntăm cu alte şi alte cereri de intervenţie”. Consumatorii sucevenii pot să sune la numărul de telefon 0800 800 929 pentru a sesiza întreruperile de energie electrică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 40 de localităţi au rămas parţial sau total fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 2000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproape 40 de localităţi au rămas parţial sau total fără energie electrică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei