Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2015 - Anul XX, nr. 237 (6049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”, 12-18 octombrie

Luni, 12 Octombrie 2015 (16:15:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
La sediul Prefecturii Suceava a avut loc luni, 12 octombrie, cea de-a doua şedinţă a echipei interinstituţionale de lucru pentru realizarea cooperării în domeniul prevenirii şi combaterii traficului de persoane la nivelul judeţului Suceava, prilej cu care s-a lansat programul Săptămânii Prevenirii Traficului de Persoane, 12-18 octombrie. La întâlnire au participat reprezentanţi ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Suceava, ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, ai Tribunalului Suceava, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, ai Poliţiei Locale Suceava, ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, ai Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, ai Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Suceava, ai Asociaţiei SEVA, ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, ai Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava, ai Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor, ai Fundaţiei ,,Lumină Lină”, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava. Şedinţa de luni a dat startul Săptămânii Prevenirii Traficului de Persoane, ocazie cu care Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (ANITP) organizează o serie de activităţi şi evenimente dedicate marcării Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, pe 18 octombrie. Luni a fost implementată la nivel local Campania ,,Cere ajutor… Nu cerşi!”, campanie realizată de ANITP, în cadrul proiectului finanţat printr-un grant acordat de Norvegia, în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014 RO 20 ,,Violenţa domestică şi violenţa bazată pe deosebirea de sex”. Mesajul acestei campanii este: ,,Mâna întinsă nu primeşte ajutor, primeşte bani pentru traficanţi!”
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”, 12-18 octombrie.
 Vizualizări articol: 1585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Săptămâna Prevenirii Traficului de Persoane”, 12-18 octombrie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei