Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2015 - Anul XX, nr. 237 (6049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Compania Auto Schunn a lansat în Suceava noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE, GLE Coupé şi GLC

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Auto Schunn a lansat în Suceava, în mod oficial, noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE, GLE Coupé şi GLC. Evenimentul a avut loc la sediul Auto Schunn Suceava, din Şcheia, str. Humorului nr. 132, în prezenţa conducerii companiei, dar şi a unui număr foarte mare de posesori de Mercedes-Benz şi de potenţiali clienţi. În deschiderea evenimentului, directorul general al companiei, Elena Kovacs, a subliniat faptul că tot în octombrie, în anul 2008, Auto Schunn a deschis reprezentanţa Mercedes-Benz la Suceava, „şi cred că împreună, în aceşti şapte ani, am reuşit să facem lucruri deosebit de frumoase”. Elena Kovacs a subliniat faptul că noile modele de SUV-uri Mercedes-Benz sunt impresionante şi în mod sigur vor fi apreciate de viitorii posesori.

La rândul său, proprietarul companiei Auto Schunn, Jürgen Schunn, le-a mulţumit tuturor pentru prezenţa la lansarea oficială a noii game de SUV-uri Mercedes-Benz, modelele GLE, GLE Coupé şi GLC fiind caracterizate prin trăsături unice. El a subliniat că noile autoturisme au în comun tehnologia de top şi eleganţa deosebită. „Noile GLE, GLE Coupé şi GLC sunt capabile de performanţe dinamice de excepţie pe orice drum şi în orice anotimp. Noile SUV-uri sunt pregătite să vă cucerească cu noile tehnologii pe care le vom descoperi împreună”, a spus Jürgen Schunn. După discursurile oficiale, cele trei noi SUV-uri Mercedes-Benz au fost dezvăluite tuturor celor prezenţi, într-un frumos spectacol de lumini şi fum.

În prezentarea noilor modele, reprezentantul Auto Schunn Suceava a explicat că noul GLC este un SUV activ, distinct şi versatil, un autoturism experimentat pentru orice situaţie.

Noul GLC este un autovehicul atletic şi solid, cu o personalitate puternică, fiind în acelaşi timp clasic, inovator, progresist, de încredere şi experimentat pentru orice drum. O prezenţă puternică pe carosabil, noul model impresionează chiar de la partea frontală, iar partea din spate a modelului GLC are un aspect sportiv. Un caracter aparte, ce corespunde perfect unui autovehicul modern şi inteligent de excepţie, îl reprezintă designul de înaltă calitate al interiorului noului GLC, care se încadrează într-o clasă proprie. Materialele autentice, împreună cu finisajele suprafeţelor cu linii cursive emană o senzaţie de lux şi lejeritate, făcând din noul GLC un autovehicul extrem de atrăgător. Mai mult, echipată cu o eficienţă dovedită, Clasa G reprezintă o apariţie impresionantă pe teren accidentat, indiferent dacă vehiculele sunt utilizate în scop personal sau profesional. Soluţiile oferite de Mercedes-Benz permit modelului să continue deplasarea chiar şi atunci când doar o singură roată are aderenţă.

 

Noul SUV Mercedes-Benz GLE este considerat unul dintre cele mai sigure autoturisme din segmentul său

În acelaşi timp, noul SUV Mercedes-Benz GLE este considerat unul dintre cele mai sigure autoturisme din segmentul său. Noul GLE este dotat cu echipamente de siguranţă inteligent coordonate şi cuprinzătoare pentru fiecare din cele patru faze ale conceptului integral de siguranţă al Mercedes-Benz: asistenţă preventivă, asistenţă în caz de pericol, asistenţă în timpul accidentului şi asistenţă după accident. De asemenea, sistemul de propulsie permite noului GLE 500 2 4NATIC să păşească într-o nouă eră. Acesta combină un motor V6 puternic cu combustie internă şi cilindree de 3 litri şi un motor electric ce utilizează o baterie litiu-ion de înaltă tensiune, cu încărcare externă.

Motorul V6 dezvoltă o putere de 256 kW, generează un cuplu maxim de 480 Nm şi îi asigură modelului GLE 500 4MATIC o viteză maximă de 250 km/h. Împreună cu cei 85 de kW şi cei 340 Nm ai motorului electric, consumul de carburant în regim mixt a fost redus la doar 3,8 litri per 100 de kilometri.

Nu în ultimul rând, noul GLE Coupé este considerat un model dinamic, sportiv şi agil, acest autovehicul fiind rezultatul unei combinaţii de succes între un SUV şi un coupé.

Cu acest model, Mercedes-Benz a îmbinat două modele diferite de autoturisme, fiecare cu stil şi design propriu, pentru a crea impresionantul model Mercedes-Benz GLE Coupé. Pe lângă performanţele impecabile pe drumurile off-road, GLL Coupé are un design spectaculos.

Gama de motorizări pentru GLE Coupé cuprinde propulsoare pe benzină şi diesel cu puteri cuprinse între 190 kW (258 CP) şi 430 kW (585 CP).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Auto Schunn a lansat în Suceava noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE, GLE Coupé şi GLC.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 11886 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Compania Auto Schunn a lansat în Suceava noile SUV-uri Mercedes-Benz GLE, GLE Coupé şi GLC5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei