Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2015 - Anul XX, nr. 237 (6049)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Torje şi cu Chiricheş bagă spaima-n feroeji

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-ar putea crede că m-am lecuit de pronosticuri după ce am dat-o în bară, ca şi tricolorii (de două ori!) la meciul cu Finlanda. Ei bine, nu. Dacă succesele aduc succese, hai să vedem dacă (semi)eşecul are un asemenea tupeu încât să se duplice: vreau şi cred într-o victorie la două goluri în Faroe! Atenţie, nu una la un gol, ca la meciul tur, în care ne-a stat inima în ultimele minute. Mai am o intuiţie şi în ce priveşte meciul Ungariei în Grecia, dar ar fi ruşinos să ne calificăm fără victorie în acest ultim meci din această grupă bizară, în care echipa provenită din prima urnă ocupă ultimul loc, cu înfrângeri pe linie (la zero!) pe teren propriu! Ar fi strigător la cerul Olimpului să se termine aşa campania asta pentru greci, foşti campioni continentali. Plus că nici ungurii nu sunt de speriat, ne amintim ce-au păţit la precedentele calificări, când aveau meci decisiv în deplasare, 1-8 cu Olanda. Păstrez proporţiile, aşa că măcar un egal reuşit de „Syriza” nu mi se pare un capăt de ţară. Însă, repet, adevărata problemă e la noi. De la jumătatea campaniei tot spun că suntem ca şi calificaţi, numai că această suită neverosimilă de zero-uri ne-a împins în ceasul al doisprezecelea. Dar totul e bine dacă se termină cu bine.

Odată cu tragerea liniei şi la aceste preliminarii, sper să salut, pe lângă calificarea în premieră a Islandei, şi pe cea a Albaniei, asta dacă va fi bătut în Armenia. De altfel, duminica de 11 octombrie ne-a răsfăţat şi cu alte evenimente sportive de prim plan, pe lângă ultimul meci al „stejarilor” la Mondiale, împotriva Italiei, a mai fost şi finala turneului de tenis de la Beijing, dintre Djokovic şi Nadal. Pe aceastea sunt în măsură să le şi consemnez. La rugby, previzibil, nu s-a mai repetat minunea din meciul cu Canada, dar măcar am reuşit de data asta trei eseuri (!), în timp ce la tenis Djokovic a învins sec, 6-2, 6-2. Aparte, dacă în ceea ce-l priveşte pe Nadal ne-am obişnuit cu vestitele-i ticuri, ce spuneţi de ritualul transformeurului galez Dan Biggar?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Torje şi cu Chiricheş bagă spaima-n feroeji.
 Vizualizări articol: 1539 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Torje şi cu Chiricheş bagă spaima-n feroeji5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei