Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tabere pentru copii organizate de IPJ Suceava şi Romanian Children’s Humanitarian Foundation

Vineri, 7 August 2015 (12:11:05)
Având în vedere faptul că pe perioada vacanţei de vară este mai dificil să se organizeze întâlniri şi activităţi cu elevii în mediul şcolar, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava desfăşoară împreună cu Romanian Children’s Humanitarian Foundation tabere de vară şi şcoli de vară sub sloganul ,,Vacanţă în siguranţă”. Activităţile vizează informarea tinerilor asupra riscurilor adoptării unor comportamente de tip delictual.În perioada 24 iulie – 5 august, IPJ Suceava şi Romanian Children’s Humanitarian Foundation au organizat două tabere pentru copiii cu posibilităţi financiare reduse dar cu rezultate bune la învăţătură în comuna Ciocăneşti. În perioada 24 – 30 iulie a fost organizată o tabără pentru fete, iar în perioada 31 iulie – 5 august, o tabără de vară cu tematică preventivă pentru băieţi.La această tabără au participat în total 50 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani din comunele Vama, Ciocăneşti, dar şi din judeţul Botoşani. Cu sprijinul Romanian Children’s Humanitarian Foundation s-au asigurat cazarea şi masa tinerilor din mediul rural cu posibilităţi financiare reduse, fiind organizate zilnic ateliere şi workshopuri cu tematică preventivă cu participarea poliţiştilor. Au fost înmânate flyere şi afişe preventive şi au fost proiectate filme educative pe linia prevenirii dispariţiilor de minori, pornografiei infantile pe internet dar şi pe linie de siguranţă rutieră.De asemenea, a fost organizat şi un workshop de promovare a stilului de viaţă sănătos şi de educaţie sanitară. Activităţile au urmărit respectarea de către tineri a unor norme minime de igienă, fiind tras un semnal de alarmă cu privire la pericolul unor boli periculoase precum tuberculoza. Atelierul a fost condus de Brian Douglas, coordonatorul mai multor activităţi de prevenire şi combatere a tuberculozei, dar şi a adicţiilor de tutun, alcool şi drog. Au fost organizate de asemenea activităţi interactive şi concursuri cu tematică preventivă.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tabere pentru copii organizate de IPJ Suceava şi Romanian Children’s Humanitarian Foundation.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tabere pentru copii organizate de IPJ Suceava şi Romanian Children’s Humanitarian Foundation5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei