Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 aug 2015 - Anul XX, nr. 181 (5993)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste 1.200 de amenzi aplicate în trafic, în şapte zile de controale

Vineri, 7 August 2015 (11:44:43)
670 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au participat în perioada 30 iulie – 5 august la acţiunea naţională ,,Blocada”.Au fost desfăşurate 80 de acţiuni şi controale, fiind constatate 46 de infracţiuni, cele mai multe – 21, fiind de natură judiciară. Alte 10 infracţiuni au fost constatate la regimul circulaţiei pe drumurile publice, 4 la regimul armelor şi muniţiilor şi 11 alte infracţiuni.De remarcat că 14 infracţiuni au fost constatate de poliţişti în flagrant tocmai datorită prezenţei sporite în teren a efectivelor de poliţie. De asemenea, au fost confiscate 3 arme letale şi neletale şi 180 elemente de muniţie.Au fost organizate 74 de filtre rutiere şi au fost aplicate 1.248 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 450.194 lei. 86 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială şi tulburarea ordinii şi liniştii publice la Legea 61/1991 modificată, 21 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea legislaţiei privind actele de comerţ la Legea 12/1990 republicată, iar 204 de sancţiuni au fost aplicate la alte acte normative. Alte 937 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea legislaţiei rutiere. Dintre acestea, cele mai multe - 401 - au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.De asemenea, au fost reţinute 63 permise de conducere şi au fost retrase 20 certificate de înmatriculare.Totodată, în cadrul acţiunilor desfăşurate au fost confiscate şi bunuri în valoare de peste 61.000 lei. Pe 1 august, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, polițiștii l-au depistat pe un localnic de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism cu 103 km/h în localitate. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.Un bărbat de 43 de ani, din Republica Moldova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localităţii Stroiești, cu 118 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.Un tânăr de 20 de ani, din comuna Horodniceni, a fost depistat de polițiști pe str. Universităţii din municipiul Suceava având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.Pe 5 august, la ora 08.40, pe DN 17, în localitatea Stroiești, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat de 55 de ani, din municipiul Suceava.Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 1.200 de amenzi aplicate în trafic, în şapte zile de controale.
 Vizualizări articol: 1220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 1.200 de amenzi aplicate în trafic, în şapte zile de controale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei