Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2015 - Anul XX, nr. 126 (5938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Doi tineri, prinşi în centrul Sucevei cu un colet suspect în care s-ar afla droguri

Joi, 4 Iunie 2015 (16:01:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri au fost prinşi joi, în jurul orei 9.00, în zona autogării din centrul municipiului Suceava, cu un colet suspect în care s-ar afla droguri.Cei doi tineri tocmai au ridicat un colet de la o firmă de transport din apropiere şi se pregăteau să urce în maşina cu care veniseră, un autoturism BMW, cu numere de Germania, în momentul în care au fost imobilizați de ofițeri Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava.„Era un tânăr imobilizat la sol, iar altul întins pe maşină. Lângă autoturism era coletul în care se presupune că s-ar afla droguri. Le-au luat telefoanele şi ce bunuri mai aveau asupra lor. Totul a durat câteva minute", povestea un martor ocular.Cei doi suspecţi au fost duşi în sediul postului de poliţie de peste drum de Piaţa Agroalimentară Suceava, de unde, după aproximativ o oră şi jumătate, au fost ridicaţi şi urcaţi într-o dubă a Serviciului de Acţiuni Speciale.Interesat este faptul că poliţiştii Antidrog le-au dat cagule celor doi suspecţi, iar duba a fost trasă pe trotuar aproape de uşa postului de poliţie, pentru a-i împiedica pe ziariştii prezenţi să ia imagini cu tinerii în cauză.Între timp, coletul a fost trimis spre analiză la un laborator de profil, anchetatorii bănuind că în interior s-ar afla haşiş.Rezultatele vor veni cel mai probabil spre după-amiază, când se vor dispune şi eventuale măsuri preventive.Din informaţiile pe care le avem, drogurile au fost trimise din Spania de către alţi membri ai grupării.

 

Direcţia de Investigarea a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Serviciul Teritorial Suceava a remis presei joi după-amiază un comunicat pe care îl redăm integral în cele ce urmează:

„La data de 04.06.2015, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, au organizat un flagrant pe raza municipiului Suceava, ocazie cu care au fost depistați doi tineri, în vârstă de 26, respectiv 22 ani, în timp ce ridicau un colet expediat din străinătate, de la o societate de transport internațional, în care au fost descoperite două pachete cu o substanță solidă de culoare maro, suspectă a conține droguri de risc.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, prev. și ped. de art. 2 al.1 din Legea nr. 143/2000 și introducere în țară de droguri de risc, fără drept, prev. de art. 3 al.1 din Legea nr. 143/2000.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale, identificării și tragerii la răspundere penală a tuturor participanților”.             

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri, prinşi în centrul Sucevei cu un colet suspect în care s-ar afla droguri.
 Vizualizări articol: 4220 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Doi tineri, prinşi în centrul Sucevei cu un colet suspect în care s-ar afla droguri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Covrigi „ca la Rucăr" (rețeta Tuței lu' Mazăre) O legendă spune că satul Rucărului ar fi fost fondat de ostaşii lui Negru Vodă, care au primit drept mulţumire pentru serviciile lor, de la voievod, dreptul de a stăpâni valea şi munţii din jur. S-au aşezat rucărenii, şi-au durat case din... Citeşte