Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 iun 2015 - Anul XX, nr. 126 (5938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nu doar muşchii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

De vreo doi ani, de când Simona Halep şi-a început ascensiunea, cei care văd în ea viitorul lider mondial în clasamentul feminin nu încetează a ne vorbi despre calităţile ei, dintre care primele enumerate sunt vârsta şi muşchii de la picioare, cică moştenire genetică de la Nea Stere, tac'su. Se prea poate să fie aşa, mai ales că în afară de astea nu am reuşit, deşi am urmărit-o aproape în toate partidele disputate, să îi mai găsesc şi altele, exceptând backhandul în lung de linie, pe care, atunci când îi merge jocul în general, îl execută foarte bine... dar în nici un caz la fel de bine că Şarapova. Asaltul ei asupra clasamentului WTA a fost facilitat şi de o serie de accidentări ale jucătoarelor aflate înaintea ei, dar şi de renunţarea altora de a participa la o serie de turnee ori de ieşirea prematură din altele. Să ne înţelegem: faptul că o jucătoare de top pierde încă din primele tururi nu e un capăt de lume. E firesc să nu fii în permanenţă în vârf de formă. Dar chiar şi atunci când se întâmplă, rar poţi spune că respectivă n-a făcut tot ce se poate pentru a depăşi momentele dificile. Ea şi antrenorul, sfătuitorul ei. Amintiţi-vă numai de câte ori l-aţi văzut pe Wozniacki ăl' bătrân venind lângă fiică-sa şi spunându-i ce trebuie schimbat în jocul ei. Nu zic că nea Stere ar trebui şi el să fie la fel de competent. El n-are decât să-şi vadă de ferma lui de vaci sau oi sau ce-o mai avea pe acolo. Dar ce face Ioniţă, ăla plătit de Simona tocmai pentru asta? Ca în afară de "Hai, Simona, hai, că se poate!", altceva nu-mi aduc aminte să fi auzit din gura lui. Pentru mine e clar: Simona stă bine cu muşchii de la picioare. Se vede însă că nu-i destul. Ar fi nevoie şi de niţel cap. Pe care îmi îngădui să presupun că Simona nu-l prea are. Dar mai grav e că nu-l are nici ăla plătit ca să-l aibă. Ascensiunea Simonei s-a produs cât timp îl avea pe margine pe belgianul ăla. De ce l-a gonit n-am înţeles. Dar dacă şi Federer cică mai progresează, mai ales în jocul la fileu, datorită antrenorului, n-ar fi oare necesar ca şi Simona să-şi găsească unul cu ceva mai puţini muşchi dar cu mai multe circumvoluţiuni? Creier, zic, pe înţelesul Simonei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nu doar muşchii.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
Nu doar muşchii3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Covrigi „ca la Rucăr" (rețeta Tuței lu' Mazăre) O legendă spune că satul Rucărului ar fi fost fondat de ostaşii lui Negru Vodă, care au primit drept mulţumire pentru serviciile lor, de la voievod, dreptul de a stăpâni valea şi munţii din jur. S-au aşezat rucărenii, şi-au durat case din... Citeşte