Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiunea „Bucuria Copiilor”, la Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei

Marţi, 2 Iunie 2015 (13:42:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, în colaborare cu Palatul Copiilor Suceava, a organizat de Ziua Internaţională a Copilului, pe 1 Iunie, acţiunea caritabilă şi de socializare „Bucuria Copiilor”, la Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei. Prof. ing. dr. Ionel Vovciuc, de la Colegiul Tehnic „Laţcu Vodă” Siret, a sprijinit financiar acţiunea caritabilă, achiziţionând dulciuri, produse de igienă personală, a procurat alimente şi televizoare de la oameni cu suflet pentru a le duce copiilor de la centrul din Fundu Moldovei. Acţiunea a fost sprijinită de SC Oil D. Negru Company (Mitică Negru), profesorul universitar Radu Pentiuc, pr. Ionel Irimia de la Parohia „Sf. Înviere” din Suceava, Nicu Gheaţă, prof. Niculina Buraciuc şi alţi oameni de suflet care au răspuns apelului făcut de prof. dr. Ionel Vovciuc. Acţiunea a fost coordonată de prof. Mihai Greciuc şi de voluntarii Luca Răscol, Cosmin Munteanu, Alex Ţibichi, Carmen Hapeci, Andreea Ocu, Florin Irimia, Teodora Simioniuc, Ionela Ilaşcă şi Mihaela Telescu.Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 14:00, Asociaţia „Euroactiv” Suceava invită toţi elevii (trei secţiuni: învăţământ primar, gimnaziu, liceu) care au abilităţi vocale şi talent muzical la Concursul judeţean „Vocea Bucovinei”, care se va desfăşura la Iulius Mall Suceava, concurs avizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi sprijinit de Iulius Mall şi Auchan Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acţiunea „Bucuria Copiilor”, la Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei.
 Vizualizări articol: 1093 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Acţiunea „Bucuria Copiilor”, la Casa de Tip Familial „Visătorii” din Fundu Moldovei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei