Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incendiu de proporţii la două gospodării din Marginea

Marţi, 2 Iunie 2015 (11:07:20)Click aici pentru VIDEO
Militari de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi şi de la Gărzile de Intervenţie Siret şi Solca, sprijiniţi de lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Marginea, Volovăţ şi Suceviţa, au intervenit luni noapte cu nouă autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu care a afectat două gospodării din comuna Marginea. Iniţial, la ora 23.54, pe numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat că arde o şură, însă la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu violenţă la locuinţe şi anexe din două gospodării, pe o suprafaţă totală de aproximativ 600 de metri pătraţi, existând pericolul de propagare la proprietăţile învecinate. Incendiul s-a dezvoltat cu rapiditate, iar intervenţia a fost una foarte dificilă din cauza cantităţilor mari de materiale combustibile (cu preponderenţă lemn), dar şi din cauza dispunerii construcţiilor foarte apropiate una de cealaltă.Primului proprietar, Gabriel B., i-au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 375 de metri pătraţi, astereala casei de locuit, din draniţă, pe 100 de metri pătraţi, şi acoperişul bucătăriei de vară pe 50 de metri pătraţi. Flăcările au mai mistuit 15 metri cubi lemn de foc, obiecte de mobilier, utilaje agricole, circa 500 kilograme de ovăz depozitat în podul casei şi alte bunuri. Pereţii şi planşeul bucătăriei de vară s-au degradat. În incendiu au pierit trei vaci, doi porci şi 10 păsări de curte.La a doua gospodărie, proprietar Constantin O., au ars acoperişul casei de locuit P+1 pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, acoperişul unei construcţii corp comun, ce îngloba bucătăria de vară şi o anexă, pe 90 de metri pătraţi, precum şi obiecte de mobilier, bunuri casnice şi altele. Pereţii locuinţei, construită din cărămidă, s-au degradat.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de instalaţia de iluminat cu improvizaţii de la adăpostul de animale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de proporţii la două gospodării din Marginea.
 Vizualizări articol: 3050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu de proporţii la două gospodării din Marginea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei