Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iun 2015 - Anul XX, nr. 124 (5936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiectul educativ ,,Campion 2015”, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus

Marţi, 2 Iunie 2015 (13:46:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus a organizat luni, 1 Iunie, de Ziua Copilului, Proiectul educativ ,,Campion 2015”, proiect care are ca scop popularizarea şi premierea elevilor care au obţinut rezultate foarte bune la olimpiade, concursuri şi festivaluri şcolare, pe durata anului şcolar 2014-2015. În acest an au fost premiaţi în mod deosebit elevii care au obţinut locuri fruntaşe la olimpiada naţională şi judeţeană de limbă polonă şi religie romano-catolică, elevii care au obţinut menţiuni la faza judeţeană de educaţie civică şi educaţie tehnologică şi elevii care au obţinut locuri fruntaşe la faza judeţeană a olimpiadelor pe discipline şcolare. Au primit premii şi diplome elevii din ciclul primar pentru rezultate foarte bune obţinute la concursuri şcolare şi membrii Ansamblului folcloric ,,Pădureţul” pentru premiile speciale obţinute la festivaluri în ţară şi peste hotare. Alături de elevi au fost premiate şi cadrele didactice care au depus eforturi deosebite pentru buna pregătire şi îndrumare a acestora. La festivitate au participat şi părinţii elevilor, cărora li s-au adus mulţumiri pentru sprijinul acordat copiilor în vederea participării la olimpiade şi concursuri. Premierea elevilor s-a realizat cu sprijinul societăţii SC Mărţişorul SRL, patroni Gabriela şi Sabin Gorcea şi Ghiţă şi Teodora Boloca, şi în mod deosebit cu sprijinul Elenei Boloca, primarul comunei Cacica. Festivitatea a început cu programul Ansamblului folcloric Pădureţul ,,Mândră-i hora-n Bucovina” şi s-a încheiat cu o după-amiază de dans pentru toţi elevii participanţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul educativ ,,Campion 2015”, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul educativ ,,Campion 2015”, la Şcoala Gimnazială Pârteştii de Sus0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei