Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 iun 2012 - Anul XVII, nr. 126 (5031)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur

Duminică, 3 Iunie 2012 (18:19:46)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii comunelor sucevene de pe Valea Siretului Zvoriştea, Zamostea şi Grămeşti şi-au declarat sprijinul pentru preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care candidează din partea PDL pentru un nou mandat. Flutur a fost prezent sâmbătă în cele trei localităţi, la fiecare întâlnire fiind prezenţi câteva sute de localnici. La întâlnirea electorală din Zamostea, Gheorghe Flutur şi candidatul PDL pentru funcţia de primar, actualul viceprimar Vasile Haliuc, au discutat cu peste 300 de persoane, acestea declarându-şi susţinerea pentru ca cei doi să câştige funcţiile pentru care candidează. 

De asemenea, la vizita făcută în Grămeşti, Gheorghe Flutur le-a amintit locuitorilor acestei comune că a fost alături de ei şi atunci când au trecut prin momente dificile, în timpul inundaţiilor, dar şi atunci când au început lucrările de asfaltare a drumurilor. 

 

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur le-a solicitat locuitorilor acestei comune să o voteze pe Mariana Minerschi, candidatul PDL pentru funcţia de primar în Grămeşti. „Vă cer un vot pentru Mariana Minerschi, colega mea. Este un om care pe mine m-a surprins extraordinar şi am văzut cu câtă forţă vine astăzi să-şi prezinte programul. Şi am mai înţeles aici că are un of mare. I-a făcut pe alţii primari până acum şi, din păcate, i se reproşează <uite cum arată comuna>. Şi atunci a spus: bine, candidez eu. Îi spun <bravo> şi îi urez bun-venit alături de mine, în echipa mea”, a declarat Gheorghe Flutur. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Localităţile de pe Valea Siretului şi-au declarat sprijinul pentru Gheorghe Flutur5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hahaha trimis de
( 4 iun 2012, 01:38:09
In Gramesti insecta primitiva a stat doar 15 minute, si s-a intalnit doar cu activisti pdl, (maxim 50 persoane)nu cu ceilalti oameni.Programul doamnei Nimerschi sa bazeaza pe intimidare, santaj, cumparare de voturi, si tot tacanul. Pana si in campanie dovedesc ca lupta pentru interesul propriu, dovada fiind petrecerea pe care au dat-o unde erau doar cei apropiati doamnei nimerschi, unde se scalambaiau neinteresandu-i da problemele cetatenilor din comuna.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei