Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 1 iun 2012 - Anul XVII, nr. 125 (5030)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Şofer ce transporta cinci mii de pachete cu ţigări de contrabandă, reţinut cu focuri de armă

Vineri, 1 Iunie 2012 (13:12:55)

 

Un tânăr în vârstă de 19 ani care transporta cu un autoturism, joi seară, cinci mii de pachete cu ţigări este cercetat pentru contrabandă, pentru prinderea acestuia poliţiştii de frontieră din Suceava fiind nevoiţi să tragă cinci focuri de armă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă al SJPF Suceava, poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina au oprit, joi seară, în trafic, pentru control un autoturism înmatriculat în Marea Britanie despre care existau suspiciuni că transportă ţigări de contrabandă.

Iniţial, şoferul maşinii a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, însă, ulterior, nu s-a supus controlului şi a demarat în trombă spre un drum lăturalnic din localitatea suceveană Straja.

Poliţiştii de frontieră au urmărit maşina respectivă, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, dar pentru a evita blocajul, şoferul a lovit lateral partea dreaptă a autospecialei poliţiei de frontieră şi şi-a continuat deplasarea.

În timpul urmăririi, şoferul autoturismului a acroşat din nou maşina Poliţiei de Frontieră, iar în aceste condiţii oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, trăgând cinci focuri de armă, două în plan vertical şi trei spre pneurile autoturismului.

Astfel, autoturismul urmărit a derapat într-un şanţ, iar şoferul a fost prins, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani din oraşul Vicovu de Sus

În maşină au fost descoperite cinci mii de pachete cu ţigări "Doina, provenite din Republica Moldova, în valoare de 45.000 de lei, care au fost confiscate.

Tânărul este cercetat pentru contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer ce transporta cinci mii de pachete cu ţigări de contrabandă, reţinut cu focuri de armă.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şofer ce transporta cinci mii de pachete cu ţigări de contrabandă, reţinut cu focuri de armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 iun 2012, 19:16:32
deci asta era aseara ....... am vazut yo masinile politie erau mult in spatele lui .... da aveau viteza ...peste 140 km/h aveau

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei