Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur propune două proiecte noi pentru dezvoltarea turismului

Duminică, 1 Aprilie 2012 (15:43:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat sâmbătă că intenţionează să iniţieze două proiecte noi pentru dezvoltarea turismului din judeţ. Flutur a declarat la Consiliul de Coordonare Judeţean al PD-L Suceava că îşi propune lansarea unui proiect intitulat „Ai verde în Bucovina”. „Când spui ai verde în Bucovina te gândeşti că aici există o zonă verde, sănătoasă, care are semaforul verde la intrare. Iar Bucovina îi aşteaptă pe toţi”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur a mai adăugat că un alt proiect pe care intenţionează să-l promoveze este „Şcoala Ştefaniană” de la Putna. „Aici văd un parteneriat cu Biserica Ortodoxă, pentru ca acest proiect, acasă la cel mai mare român, să devină o şcoală de spiritualitate românească”, a spus Gheorghe Flutur. Nu în ultimul rând, şeful administraţiei judeţene a precizat că municipiul Suceava este „leagănul Muşatinilor”, motiv pentru care va trebui să fie puse în valoare din punct de vedere turistic Cetatea de Scaun, Curtea Domnească şi Hanul Domnesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur propune două proiecte noi pentru dezvoltarea turismului.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur propune două proiecte noi pentru dezvoltarea turismului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ai verde in Bucovina .. pentru drujbisti poate.. trimis de
( 1 apr 2012, 21:26:58
Nu ma indoiesc , initiativele domnului Flutur sunt de buna credinta , insa incetul cu incetul sunt obligat sa observ ca punand in permanenta , cu liniuta de inceput de rand fraze care sunt titluri de proiecte in scopul promovarii zonei Bucovina si realizand astfel un capitol , nu inseamna ca am un program coerent in domeniul turismului. Din asemenea motiv suspectez de oarece amatorism asemenea initiative indiferent de unde vin ele. Luate pe bucatele fiecare din aceste programe de promovare au ceva bun , dar care se pierde imediat cand focusul interesului se muta pe alta caracteristica , pe ansamblul ei activitatea de promovre ii lipseste o instalatie care sa pulseze sa asigure o informare perpetua fara a fi nevoie sa o alimentam iarasi si iarasi cu noi liniute de inceput de rand de programe.
Daca m-ar contrazice cineva as intreba:
- vedeti undeva in orasul suceava ca resedinta de Bucovina ,intr-o zona cu trafic ,
un oficiu, agentie ,birou sau ce o fi el care sa dispuna unitar, universal si complet de mijloacele de informare asupra resurselor turistice , intr-o forma performata, operativa si la zi ??? Nu !
-exista o alternativa virtuala a ceea ce spuneam anterior pe internet , in care sa se promoveze profesionist si fara costuri oricare operator de servicii turistice , sub forma unui portal intretinut de o echipa de specialisti 24 di 24 ore ??? Nu!
-exista un sistem prin care sa se clasifice calitatea si categoriile de servicii turistice in baza carora sa se determine calitatea ofertelor si dezvoltarea optiunilor si cererii de asemenea servicii ??? Nu!
-exista o gama de materiale promotionale cu operatorii din zona , care sa fie permanent actualizate si profesionist de bine distribuite la receptiile sau locurile de incidenta a turistilor ce sosesc in Bucovina ?? Nu!
-exista un barometru de control a calitatii serviciilor oferite dar si a gamei de servicii cerute si neoferite ??? Nu!
Rezolvati asta stimabililor si restul vine de la sine !
2.   CONTRADICTII MAJORE trimis de
( 1 apr 2012, 22:06:49
„Când spui ai verde în Bucovina te gândeşti că aici există o zonă verde, sănătoasă"
Bine zis te gandesti ca exista pentru ca in realitate s-au defrisat 20.000 ha padure:)

Este vorba de un punct de informare turistică, amplasat la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Fălticeni, pe drumul european 85. Investiţia a costat 30.000 de euro, iar la finele lui 2011 proiectul a fost îngropat oficial, punctul turistic fiind închis.
Între timp, căsuţa de lemn în care a funcţionat punctul de informare turistică a fost abandonată şi este acoperită de praf şi mizerie, iar terminalul digital de pe care altădată se puteau obţine informaţii despre această zonă a început să ruginească.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei