Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Luni seară

Directorii PSD din agricultură, demişi în bloc prin ordin ministerial

Marţi, 1 Iunie 2010 (15:15:16)

Un număr de şapte directori sau directori adjuncţi de la instituţii din domeniul agriculturii, ajunşi în funcţii după ce au fost susţinuţi de PSD, au fost demişi, prin ordin ministerial, decizia de încetare a contractelor de muncă venind luni seară, în jurul orei 19.00. În acest fel, vechilor şefi le-a fost luat dreptul de semnătură de pe data de 1 iunie a.c., decizia de demitere a acestora fiind de altfel aşteptată de luni de zile. 
Decizia Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale îi vizează pe Ştefan Indianu, directorul coordonator al Direcţiei pentru Agricultură Suceava, pe adjuncţii săi, Radu Rusu, Costel Ignătescu, Petru Simeria, Mihai Axinte şi Nistor Atanasă (ultimul conducea Unitatea Fitosanitară), şi pe Vasile Costan, şeful Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Suceava. 
Surprinzător, decizia de demitere nu a venit încă şi pentru Ioan Toma, de la Oficiul Judeţean pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Suceava, şi el din garda PSD. De asemenea, de demitere a scăpat şi PSD-istul Ovidiu Donţu, directorul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, care nu a putut fi dat afară pentru că se află în concediu medical. 
În ceea ce-i priveşte pe înlocuitori, ordine de numire cu titlu interimar au primit Valeria Simioniuc, pentru postul de director executiv al Direcţiei Agricole, Monica Ungureanu, adjunct pe probleme economice la aceeaşi instituţie, şi Turiceanu Jinica, înlocuitoarea şefului de la „Calitatea Seminţelor”. 
Ocupanta celui mai important post, cel de director executiv al Direcţiei Agricole, este de profesie inginer constructor, însă activează în instituţie din 1991. Timp de trei ani aceasta a fost adjunct al instituţiei. 
De precizat că la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Suceava, directorul numit de PSD şi-a dat singur demisia acum aproximativ două luni de zile.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorii PSD din agricultură, demişi în bloc prin ordin ministerial.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Directorii PSD din agricultură, demişi în bloc prin ordin ministerial5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei