Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 iun 2010 - Anul XV, nr. 126 (4417)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Festivitate de premiere

Concursul „Afişul între trecut şi prezent”

Marţi, 1 Iunie 2010 (15:19:14)

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina a avut loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului „Afişul - între trecut şi prezent”, cu tema „Suntem cu o idee mai aproape de tine”, 
concurs adresat elevilor pasionaţi de grafică digitală, organizat sub egida Consiliului Judeţean Suceava de Complexul Muzeal Bucovina (CMB) şi SoftKey SRL. 
Juriul, alcătuit din Ovidiu Spirescu, reprezentant SoftKey - preşedinte, Susana Cosovan, şef Serviciu Artă CMB Suceava - membru, şi graficianul Ovidiu Ambrozie Bortă BOA - secretar, a stabilit premianţii pentru cele mai bune afişe.
Premiile au fost înmânate de către reprezentantul SoftKey, Ovidiu Spirescu, în cadrul expoziţional în care erau etalate atât lucrările din concurs, cât şi o serie de afişe vechi din colecţiile Muzeului de Istorie Suceava.
Premiul I constând într-o imprimantă A4 Jet - cerneală şi diplomă i-a fost acordat lui Vlad Sofronie, de la Colegiul de Informatică „Spiru Haret”;
Premiul II -Stick USB 8Gb şi diplomă i-a revenit lui Robert Cristian Sandu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava; Premiul III -MP4 Player 1Gb şi diplomă i-a fost conferit luiGabriel Surpat, de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă”, Câmpulung. 
S-au oferit şi două premii speciale: Premiul Special al Juriului -cărţi de la CMB Suceava şi diplomăpremiu acordat pentru idee lui Ioan Marian Rusu, de la Şcoala nr. 11, Suceava; Premiul Special pentru Participare -MP4 Player şi diplomă - Ioan Sebastian Moroşan, de la Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” Suceava. 
Ceilalţi elevi, ale căror lucrări au fost selectate şi prezentate în expoziţie, au primit Diplome de participare.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Afişul între trecut şi prezent”.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul „Afişul între trecut şi prezent”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Jenante premii trimis de
( 1 iun 2010, 17:58:41
Ca de obicei o firma de calculatoare isi face publicitate in cadrul unui concurs oferind in schimb niste produse in valoare totala de maxim 500 de lei. Jenant domnilor, penibil chiar...
2.   Parerea mea trimis de
( 2 iun 2010, 06:36:36
Am urmarit acest eveniment si mi s-a parut, domnule Neutru, ceea ce n-ai inteles, firma SoftKey a participat ca si co-organizator sponsorizand aceasta manifestare. Ceea ce n-am vazut este "publicitatea" pe care o acuzi (n-am vazut bannere, n-am vazut domeniul de activitate,...n-am vazut nici o banala adresa de pagina web)...unde e publicitatea...?. Cat despre premiile acordate trebuie sa mai refaci nitel calculele. Sunt firme foarte importante cu cifre de afaceri impresionante dar nu se implica in astfel de evenimente pentru ca nu aduc profit si daca se implica arunca cate o napolitana expirata participantilor.
Ceea ce a facut SoftKey, este demn de toata aprecierea, oferind premii copiilor si nu sponsorizari pe la cine stie ce partid de alegeri cum fac multi afaceristi pentru a castiga inzecit din banul public. Mai reflectati!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei