Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 mai 2009 - Anul XIV, nr. 109 (4095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Europarlamentarul Renate Weber cere votul sucevenilor pentru un nou mandat la Bruxelles

Miercuri, 13 Mai 2009 (15:12:22)
Europarlamentarul liberal Renate Weber a ales regiunea de nord-est pentru a-şi face campanie electorală în vederea obţinerii unui nou mandat de deputat în Parlamentul European. Numărul mare de moldoveni şi bucovineni care lucrează în străinătate, sprijiniţi prin activitatea Renatei Weber în Parlamentul European, pare să fie principalul motiv al alegerii celui mai sărac ţinut din România drept zonă de campanie pentru un parlamentar liberal. 
Weber a fost, miercuri, la Suceava şi a prezentat, într-o conferinţă de presă, activitatea sa la Bruxelles. Ea a arătat a fost o voce de care s-a ţinut cont în Comisia de Libertăţi Civile, Justiţie şi Afaceri Interne privind crearea unei justiţii europene comune tuturor statelor membre, a contribuit la elaborarea legislaţiei europene referitoare la protejarea copiilor în utilizarea internetului, combaterea exploatării sexuale a copiilor şi a pornografiei infantile. Europarlamentarul liberal a iniţiat, în timpul scurtului său mandat, 26 de rezoluţii privind protecţia drepturilor omului, situaţia românilor din Italia şi politica externă a Uniunii Europene şi toate 26 au fost adoptate de Parlamentul European. 
Tot ea a adresat mai multe întrebări Comisiei Europene şi Consiliului UE pe teme legate de respectarea drepturilor cetăţenilor români stabiliţi în Italia şi a lucrat la cadrul legal european privind eliminarea discriminării în privinţa angajării şi a serviciilor în Uniunea Europeană, activitate care l-a determinat pe Graham Watson, preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa să spună că „în Parlamentul European, Renate Weber reprezintă deja o voce recunoscută şi respectată pentru promovarea drepturilor omului şi a societăţii deschise”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Europarlamentarul Renate Weber cere votul sucevenilor pentru un nou mandat la Bruxelles.
 Vizualizări articol: 942 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Europarlamentarul Renate Weber cere votul sucevenilor pentru un nou mandat la Bruxelles0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei