Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Mîrza cere prefectului să investigheze arborarea steagului verde pe Palatul Administrativ

Miercuri, 29 Octombrie 2008 (17:23:12)

Arborarea, marţi, a unui steag verde pe Palatul Administrativ, după acţiunea de plantare de puieţi de salcâm de la Udeşti, l-a făcut pe preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza, să ceară explicaţii pe această temă prefectului de Suceava, Ovidiu Doroftei. Mîrza a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că îi cere prefectului să cerceteze cine a arborat drapelul verde pe o clădire în care îşi au sediul două instituţii ale statului- Prefectura şi Consiliul Judeţean Suceava. „Nu cred că acţiunea de la Udeşti dă motivaţie ca pe instituţia centrală din judeţul Suceava, Palatul Administrativ, să fie arborate alte însemne decât cele oficiale ale statului român. A apărut un steag verde, or ştiu că acolo sunt doar însemne oficiale. Organele competente să vadă de ce se întâmplă o astfel de situaţie, să se cerceteze şi să se ia măsuri”, a afirmat Gavril Mîrza.

Acesta a amintit că la acţiunea de plantat puieţi de la Udeşti au participat atât el, cât şi colegi ai săi de partid, în calitate de cetăţeni voluntari la o acţiune civică. Totodată, liderul PSD a ţinut să-i aducă public mulţumiri primarului PSD de Udeşti, Săvel Botezatu, care s-a preocupat îndeaproape de reuşita evenimentului şi a propus ca pe viitor la acţiunile de împădurire să fie mobilizaţi şi cei care până acum s-au ocupat de defrişarea pădurilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza cere prefectului să investigheze arborarea steagului verde pe Palatul Administrativ.
 Vizualizări articol: 1668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Mîrza cere prefectului să investigheze arborarea steagului verde pe Palatul Administrativ2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   VERDE de la ecologie sau de la drapelul LIBIEI trimis de
(29 oct 2008, 18:04:06
Nu stiu ce sa cred depre arborarea stagului verde. Daca era de la ecologisti era bine sa-i fi dat o alta destinatie. Parerea mea este ca sa arborat steagul statului LIBIA. Poate primim niste ajutoare banesti de la ei? Cine stie! Nu stiu daca ei stiu ca am arborat steagul lor? Cu ce motiv?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei