Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mâine în toată ţara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Sezonul acesta n-am fost sedus de nimeni, adică de nici o echipă din competitivul nostru campionat intern. Complice acestui fapt poate fi televizarea la nivel naţional a partidelor interne cu linguriţa, în plus alese după nişte gusturi cel puţin îndoielnice. Nu cred că a fost vreo etapă al cărei "derby-ul" să nu alinieze la start vreo echipă din capitală. Nu am făcut o statistică, dar dacă nu e aşa, am pregătit făraşul cu cenuşă pentru a-mi pune în cap. Nu mai departe de ultima etapă, în loc de Poli - CFR, a fost programat la nivel naţional Dinamo - Oţelul! Din orice unghi aş privi, nu pot pricepe acest lucru... E drept, Steaua a fost mediatizată la maximum şi când a jucat pe propriul teren cu o echipă nou promovată. Derby-ul etapei, vezi bine! Şi uite aşa am ratat întâlnirea cu această surprinzătoare echipă, care se anunţă a fi Poli Timişoara (n-are importanţă cum se numeşte ea în scripte, după cum nu contează dacă violetul a fost înlocuit cu mov sau lila!). Ceea ce este încurajator pentru a susţine această echipă, este continuitatea antrenorului principal, un ceh care n-a considerat că trebuie să ne fie simpatic stâlcind limba română. Uhrin a trecut multe cu vederea, dar multe i-au fost tolerate şi lui. Oare ce antrenor ar fi rezistat în post la Steaua, dacă ar fi încasat-o cu 5-1 de la Mediaş?! Şi iată că aceasta a rămas singura sincopă pentru timişoreni, dacă nu punem la socoteală faultul grosolan de la masa verde. 6 puncte amputate din pricini la care federalii noştri au fost cel puţin pasivi, ca să nu spun complici. În plus, echipa este chinuită de incertitudini financiare. Marele revoltat Iancu şi-a luat mâna de pe echipă, dar este primul care intră în direct la emisiuni la victoriile echipei! În ultimele etape ale turului, (probabil) frumoasa echipă a Timişoarei îşi va juca această nesperată şansă la titlu cu Dinamo şi Steaua. Dar indiferent de ce va urma, ideea care se desprinde este rodul bogat al continuităţii pe banca tehnică. Iar marea surpriză, care ar face-o pe Poli să fie băgată în seamă şi de adversari şi de televiziune, ar fi returnarea celor 6 puncte. Dă Doamne!
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mâine în toată ţara.
 Vizualizări articol: 1026 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mâine în toată ţara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei