Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suspiciuni de evaziune fiscală

Office’s Club, închis de Poliţie şi Garda Financiară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Office’s Club, unul dintre locurile preferate de distracţie ale tinerilor din municipiul Suceava, a fost închis pentru o lună de Poliţie şi Garda Financiară, în urma unui control inopinat.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, la sfârşitul săptămânii trecute, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi comisari ai Gărzii Financiare au descins la clubul situat în cartierul Obcini, într-o acţiune de control.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că, la clubul de pe strada Corneliu Coposu, erau introduse în gestiune cantităţi de marfă fără acte de provenienţă sau pe numele unor persoane fizice şi că era ţinută o evidenţă extracontabilă dublă.

Concluziile verificărilor făcute la Office’s Club şi prezentate în comunicatul de presă al IPJ Suceava arată şi că personalul localului lucra fără forme legale, iar casa de marcat era nefuncţionabilă.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, în acelaşi timp fiind luată măsura sancţionării contravenţionale, a confiscării băuturilor alcoolice netimbrate şi a suspendării activităţii punctului de lucru pentru 30 de zile”, precizează Biroul de Presă al IPJ Suceava.

Potrivit reprezentanţilor de la Garda Financiară, la Office’s Club, în noaptea în care s-a făcut controlul, nu se eliberau clienţilor bonuri fiscale şi au fost găsite mai multe sticle de coniac şi whisky netimbrate, expuse la vânzare.

Conform procesului verbal întocmit de comisarii financiari, administratorul localului, Viorel Aelenei (46 de ani), din municipiul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu suma de 8000 de lei.

 

„Închid toate cluburile, barurile şi crâşmele din oraş”

Contactat telefonic în cursul zilei de ieri, Viorel Aelenei ne-a declarat că nu era de faţă în momentul controlului şi că va contesta în instanţă procesul verbal întocmit de comisarii Gărzii Financiare.

Patronul de la Office’s Club spune că, în localul pe care-l administrează, nu lucrează nimeni fără forme legale şi are o explicaţie şi în privinţa acelor sticle netimbrate cu băuturi alcoolice găsite în urma controlului.

„Au căzut timbrele în timpul folosirii sticlelor... aşa mi-au spus barmanii”, ne-a declarat Aelenei. Acesta a precizat că toată acţiunea de control a ofiţerilor de la Investigarea Fraudelor şi a comisarilor Gărzii Financiare i se pare „cusută cu aţă albă”.

„Nu exclud nici varianta ca totul să fie o acţiune intenţionată îndreptată împotriva mea sau a firmei mele. Şi eu dacă fac controlul aşa cum l-au făcut ei, închid toate cluburile, barurile şi crâşmele din oraş”, a răbufnit patronul de la Office’s Club.          

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Office’s Club, închis de Poliţie şi Garda Financiară.
 Vizualizări articol: 4663 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
Office’s Club, închis de Poliţie şi Garda Financiară2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Era si timpul trimis de
(29 oct 2008, 15:11:43
Bulangiului asta de Viorel trebuia sa i se mai taie putin nasoiul ala ca a devnit un prafuit arogant si nu mai incapea de cat de important a ajuns. Un rahat de club de doi lei, bautura fara timbre, contrafacuta, ti-era si frica sa bei ceva de la el, muzica de rahat (chiar ar trebui sa il controleze astia si daca plateste drepturile de autor al muzicii pe care o pune sau sa vedem daca declara programul muzical promovat in fieare seara), pe langa faptul ca e un local insalubru unde aproapre de fiecare data este scandal, nu are conditii de parcare, etc. Daca e sa le iei pe toate, ar trebui sa ii darame cosmelia smecheritului asta pe barba sucevenilor. Sa ne lase ca numai citschi-uri sunt. Sa intre in legalitate ca prea s-a bazat el pe pedistul de uricec.
2.   Ce se intampla? trimis de
(29 oct 2008, 15:16:15
pacat ca nu pot trimite comentarii tot cei care au vizualizat anuntul. V-ati fi dat seama intr-adevar ce iubit era clubul ala. Ati facut o chestie frumoasa cu introducerea inregistrarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei