Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promisiune

Bejinariu promite că „legea 50 la sută” va fi prima pe care o va aplica viitorul guvern PSD

Miercuri, 29 Octombrie 2008 (17:06:59)
Deputatul social-democrat Eugen Bejinariu a afirmat că PSD are soluţii pentru aplicarea „legii 50 la sută” şi că prima măsură pe care o va pune în practică viitorul Guvern PSD va fi aceea de anulare a ordonanţei de urgenţă aprobată, marţi, de Cabinetul Tăriceanu şi de majorare a salariilor profesorilor cu 50 la sută, de la 1 octombrie. „Este primul lucru pe care îl va face noul guvern PSD. Domnul Boc şi domnul Stolojan vorbesc de plângeri penale. O plângere penală când se rezolvă? În 2017? O moţiune de cenzură cu cine o susţine? Are PDL majoritate? O face împreună cu PRM? Încearcă să păcălească poporul cu prostiile de 2 lei ale domnului Boc şi ale domnului Stolojan. Asta este ipocrizie şi mai ipocrit ca ei este doar dl. Berceanu, care după ce a fost 2 ani ministrul Transporturilor vine acum şi ne spune că România are nevoie de autostrăzi şi de primenirea clasei politice. Primenire cu cine? Cu domnii Stolojan, Boc, Blaga, Videanu şi Oltean, care fac de 20 de ani politică”, a declarat deputatul PSD de Suceava. Eugen Bejinariu, candidat pentru un nou mandat în colegiul Siret, i-a mai acuzat pe liderii PDL de ipocrizie, referindu-se la acţiunea acestora de strângere a semnăturilor pentru o aşa-zisă moţiune de cenzură îndreptată „împotriva guvernului PNL-PSD”. Bejinariu a calificat acţiunea democrat-liberalilor drept circ, făcută cu scopul de a dezinforma electoratul în privinţa celor care guvernează.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bejinariu promite că „legea 50 la sută” va fi prima pe care o va aplica viitorul guvern PSD.
 Vizualizări articol: 670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.2 din 5 voturi
Bejinariu promite că „legea 50 la sută” va fi prima pe care o va aplica viitorul guvern PSD2.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei