Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 oct 2008 - Anul XIII, nr. 255 (3936)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Timp de o lună

Mocăniţa se va plimba prin centrul Sucevei

Miercuri, 29 Octombrie 2008 (17:20:18)
Sucevenii vor avea posibilitatea să se plimbe cu mocăniţa din comuna Moldoviţa, un traseu al acestui tren pe linie îngustă urmând a fi amenajat în centrul municipiului Suceava. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a arătat că plimbările cu mocăniţa se vor putea face din dreptul magazinului Bucovina şi până la Casa de Cultură Suceava, traseu pe care vor fi amenajate patru gări: în faţa magazinului Bucovina, la Muzeul de Istorie, la Palatul Administrativ şi la Casa Culturii. El a explicat că mocăniţa din centrul Sucevei va fi pornită în data de 28 noiembrie a.c., după şedinţa festivă a Consiliului Judeţean Suceava, prilejuită de împlinirea a 90 de ani de la alipirea Bucovinei la România. Gheorghe Flutur a arătat că mocăniţa din Moldoviţa va rămâne în centrul Sucevei până la sfârşitul acestui an. „Vor fi amenajate patru staţii ale mocăniţei, două la plecare şi la sosire, şi alte două intermediare. Atât staţiile, cât şi mocăniţa, vor fi împodobite cu beculeţe şi ornamente specifice sărbătorilor de iarnă. În momentul de faţă analizăm modul în care va fi securizat acest traseu, astfel încât să găsim o soluţie pentru a nu bloca traficul”, a declarat Gheorghe Flutur. El a mai adăugat că bătrânii şi copii se vor putea plimba gratuit cu mocăniţa, urmând ca firma care exploatează acest tren să stabilească un tarif pentru celelalte persoane.

Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a arătat că, în luna decembrie, sucevenii vor putea să se plimbe pe străzile din oraş şi cu trăsuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocăniţa se va plimba prin centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 3842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mocăniţa se va plimba prin centrul Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   "MOCANITA" - Suceveana trimis de
(29 oct 2008, 18:40:29
Alesii nostrii nu stiu ce sa mai inventeze! Mocanita ne mai trebuie pe drumurile noastre inguste si asa. Doar poate va darama niscai blocuri (si asa sunt prea multe). Poate o pasarela peste Suceava sau orice altceva ce poate fi legat cu un fir de luna. O si vad untr-o aglomeratioe Suceveana unde stai blocat in trafic 1/2 ore trecand pe langa noi vesela si zglobie. ASAT ESTE CEA MAI TARE MOCANITA DIN CELE AUZITE PANA ACU...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei