Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2007 - Anul XII, nr. 275 (3647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbal

Liderul, umilit la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cel mai important meci de pe teren propriu din acest tur de campionat, echipa locală de handbal CS Universitatea Suceava a reuşit un joc de zile mari, la finalul căruia a învins liderul la zi al Ligii Naţionale şi nu oricum, ci la o diferenţă de 11 goluri, scor 32 – 21. Partida a început într-o notă de echilibru, cele două echipe mergând cap la cap, nu mai puţin de 24 de minute, perioadă în care nici una din formaţii nu a reuşit să se distanţe la mai mult de un gol. La scorul de 10 – 10 dominarea suceveană s-a accentuat, iar echipa din Odorhei a început să piardă teren. Studenţii se închid foarte bine în apărare şi reuşesc să marcheze de patru goluri consecutive, aici un rol important avându-l şi portarul Andrei, cel care împreună cu colegul său Pralea a făcut un meci foarte bun, minutul 27, scor 14 – 10. Până la pauză, ambele echipe marchează câte un gol şi intră la vestiare la scorul de 15 – 11. Pauza s-a dovedit momentul de linişte dinaintea furtunii şi asta pentru că studenţii s-au dezlănţuit în teren în primele şapte minute ale reprizei secunde, perioadă în care au marcat de şase ori la rând fără să primească gol şi s-au distanţat la 10 goluri, scor 21 – 11 în minutul 37. În ciuda diferenţei, elevii lui Petru Ghervan nu s-au relaxat şi au continuat jocul bun în faţa unei echipe oaspete rămasă fără replică. Încurajaţi frenetic de spectatorii veniţi în număr mare la sala LPS, universitarii îşi conservă avantajul. De remarcat este faptul că în ultimul sfert de oră, antrenorul Petru Ghervan a rulat tot lotul, sucevenii dovedind că stau bine şi la capitolul bancă, problemă cu care s-au confruntat ani la rând. În ultimele şapte minute, echipa locală a avut chiar şi 13 goluri în faţa Odorhei-ului, dar meciul s-a terminat cu scorul de 32 – 21.

Antrenorul oaspeţilor a recunoscut sportiv superioritatea sucevenilor

Vizibil afectat de această înfrângere, antrenorul oaspeţilor, Constantin Ştefan, a fost de părere că echipa sa nu s-a ridicat la nivelul sucevenilor. „Aşa cum am prevăzut, meciul de la Suceava s-a dovedit cel mai dificil de până acum. Am luat multe goluri pe greşeli individuale, iar la capitolul repliere am fost absenţi. Cum a jucat în acest meci, echipa din Suceava poate să învingă orice echipă din Ligă. Cred că fostul meu coleg şi elev, Leonard Bibirig, este un câştig foarte mare pentru Suceava şi asta deoarece am văzut o echipă cu o personalitate mult mai mare decât în sezoanele trecute”, a menţionat Constantin Ştefan. De cealaltă parte, tehnicianul Petru Ghervan este de părere că scorul nu reflectă diferenţa dintre cele două echipe şi asta pentru că oaspeţilor le-au lipsit trei jucători importanţi. „Este o victorie foarte importantă în drumul spre îndeplinirea obiectivului, mai ales sunt două puncte câştigate acasă, acolo unde dacă pierdem putem aluneca într-o zonă neagră a clasamentului. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ şi să nu ne entuziasmăm prematur deoarece mai e drum lung până la finalul campionatului”, a adăugat Petru Ghervan. Pentru echipa din Suceava au evoluat Andrei, Pralea, Bibirig(1), Tcaciuc, Bursuc(4), Zvanciuc(2), Chiruţ(4), Adomnicăi(3), Gavriloaia(3), Ţuţu(3), Mitrea(6), Dospinescu(3), Brădăţan şi Ignat(3).       

VIP-uri în tribune

La meciul de ieri, în tribunele sălii Liceului cu Program Sportiv din Suceava au luat loc şi câteva personalităţi, altele decât cele locale. Originar din Suceava, ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei a fost prezent la meci, la fel ca şi Petru Paleu, vicepreşedintele Federaţiei Române de Handbal. De asemenea, sucevenii au fost spionaţi de Stelian Bursuc, antrenor al formaţiei din Bacău, cu care ne vom confrunta săptămâna viitoare. Stelian Bursuc şi-a urmărit la lucru şi fiul Cristian Bursuc, autor a 4 goluri în meciul cu HC Odorhei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul, umilit la Suceava.
 Vizualizări articol: 653 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul, umilit la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei