Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Handbal

Studenţii au remizat la Oradea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cea de-a opta etapă din Liga Naţională de Handbal, universitarii suceveni au reuşit să se întoarcă de la Oradea cu un punct, după o partidă pe care o puteau pierde, aşa cum foarte bine au avut şansa s-o câştige, scor final 27 – 27.

Partida a început într-o evidentă notă de echilibru, ce s-a păstrat pe aproape toată durata partidei, excepţiei făcând momentele când studenţii au condus sau au fost conduşi, la două sau trei goluri pe tabelă.

În prima parte a jocului, cele două echipe au mers cap la cap, elevii antrenorului Petru Ghervan intrând la vestiare cu un avantaj minim, scor 13 – 12. La revenirea în teren, universitarii s-au distanţat la trei goluri, scor 15 – 12, dar n-au reuşit să conserve acest avantaj, o mare parte din merit revenindu-i în acest sens portarul orădenilor, Borodi, cel care a închis poarta, având pe parcursul meciului nu mai puţin de 15 intervenţii salvatoare în situaţii de unu la unu în semicerc.

Când mai era un sfert de oră de joc, tabela a îngheţat timp de şase minute la scorul de 20 – 20, datorită portarilor ambelor echipe, Borodi şi Pralea. La acest scor, sucevenii au rămas în patru oameni, dar orădenii nu au putut profita de avantaj, ba chiar au primit şi un gol în aceste condiţii. Cu două minute înainte de final, gazdele s-au desprins la două goluri, scor 27 – 25, dar pivotul Ion Tcaciuc a înscris de două ori la rând restabilind egalitatea. Cu zece secunde înainte de final, echipa din Oradea a avut atacul în superioritate numerică, dar portarul sucevean s-a opus primului şut, pentru ca apoi, extrema gazdelor să arunce pe lângă poartă, scorul rămânând 27 – 27.

„Am avut ocazia să câştigăm, dar puteam foarte bine şi să pierdem. Până la urmă este un punct câştigat pe terenul uneia dintre contracandidatele la un loc în prima jumătate a clasamentului. Pe lângă faptul că am luat foarte uşor eliminări, sportivii noştri au combinat foarte bine la semicerc, dar s-au relaxat la finalul acţiunii, ratând din situaţii clare”, a declarat antrenorul Petru Ghervan.

Pentru universitarii au reuşit să marcheze Bibirig(3 goluri), Tcaciuc(3), Bursuc(2), Chiruţ(2), Adomnicăi(6), Gavrioloaia(4), Mitrea(6) şi Brădăţan(1).

În următoarea etapă, sucevenii vor evolua pe teren propriu, în compania liderului la zi, HC Odorhei, echipă care în etapa de ieri a câştigat în faţa celor de la UCM Reşiţa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii au remizat la Oradea.
 Vizualizări articol: 739 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii au remizat la Oradea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei