Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 nov 2007 - Anul XII, nr. 268 (3641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rugby

Sucevenii au pierdut la Timişoara

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, în optimile Cupei României, echipa locală CSM Bucovina Suceava a pierdut în deplasarea de la Timişoara, 10 – 32. După un drum foarte obositor de peste 14 ore cu trenul, rugbyştii suceveni au avut un început prost de meci, în care au încasat şapte puncte. Totuşi, elevii lui Constantin Vlad au revenit şi s-au apropiat la două puncte, printr-un eseu marcat de Pascari, scor 7 – 5. După un joc destul de echilibrat, pe finalul reprizei, gazdele profită de câteva greşeli tehnice individuale, dar şi de câteva lovituri neinspirate de picior ale sucevenilor şi termină prima parte a jocului la scorul de 17 – 5.

Începutul părţii secunde a aparţinut tot timişorenilor, care s-au distanţat decisiv, replica Bucovinei venind abia pe final, când era prea târziu. Cu toate că au avut o perioadă de dominare pe finalul meciului, elevii lui Constantin Vlad au marcat doar un eseu prin Creţuleac, meciul încheindu-se la scorul de 32 – 10 pentru gazde. „Oboseala de pe drum s-a resimţit din plin în jocul echipei noastre, sportivii greşind foarte mult la tehnica individuală, dar şi la tactica aleasă în jocul de picior. Având în vedere că în Cupa României nu ne-am propus nici un obiectiv, în acest meci am protejat câţiva jucători nerefăcuţi complet după accidentări, tocmai pentru a-i avea la îndemână în meciurile din campionat”, a declarat, la finalul meciului, antrenorul Constantin Vlad.

În celelalte meciuri ale optimilor Cupei României s-au înregistrat următoarele rezultate: RC Griviţa – Steaua Bucureşti 0-56, RC Bârlad – CSM U Baia Mare 0-47, Constructorul Cleopatra – Poli Iaşi 24-8, U Cluj – Dinamo Bucureşti 16-32, Olimpia Bucureşti – Farul Constanţa 8-19, Martelli Buzău - Metrorex Bucureşti 0-32, Sportul Studenţesc – RC Braşov 0-3. La finalul săptămânii, sucevenii vor evolua în campionat, pe terenul liderului din seriei, steaua Bucureşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii au pierdut la Timişoara.
 Vizualizări articol: 523 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii au pierdut la Timişoara0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei