Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

LIGA A III-A

Rarăul se confruntă cu probleme serioase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a Ligii a III-a, formaţia Politehnica Galaţi a dispus cu scorul de 3-1 de Rarăul Câmpulung Moldovenesc. Elevii lui Relu Buliga au avut ghinionul să înceapă jocul de la scorul de 0-1, gazdele înscriind după câteva zeci de secunde de la start, în urma unui ofsaid nesemnalizat de 3 metri. După mai bine de o oră de joc echilibrat şi sărac în faze de poartă, câmpulungenii au restabilit egalitatea prin Plecanciuc, care a marcat cu capul, după un corner executat de Mândrilă. Din nefericire, oaspeţii nu au izbutit să păstreze acest rezultat până la final şi au încasat pe final două goluri stupide, pe greşeli de începători. Rarăul a evoluat în alcătuirea Axinte – Paraschiv, Popescu, Ilie – Andriuc, Mândrilă, Sârbu, Roxandari - Plecanciuc, Lazăr, Iftimie.

Chiar dacă această înfrângere în fieful celei de-a treia clasate nu reprezintă un capăt de ţară, există în prezent alte probleme, mult mai grave, în ograda grupării câmpulungene.

„Ne desfăşurăm activitatea în condiţii catastrofale. Conducerea clubului este datoare către jucători la toate capitolele, iar lotul pe care-l am la dispoziţie este restrâns valoric şi numeric. Am ajuns în situaţia să alcătuiesc echipa în funcţie de fotbaliştii care au ghete, ori nu se poate face fotbal astfel. După entuziasmul care a cuprins oraşul în vară, după promovare, am crezut că vom sprijiniţi pentru a face o figură frumoasă în campionat. Se pare însă că Liga a III-a este o căciulă prea mare pentru Rarăul Câmpulung Moldovenesc”, a declarat antrenorul principal Relu Buliga.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rarăul se confruntă cu probleme serioase.
 Vizualizări articol: 337 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rarăul se confruntă cu probleme serioase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei