Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Handbal

Studenţii au surclasat Uztel-ul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Echipa locală de handbal, CS Universitatea Suceava, a obţinut ieri, pe teren propriu, cea mai categorică victorie din acest tur de campionat, în detrimentul celor de la Uztel Ploieşti, scor final 31 – 21.

Studenţii au pregătit foarte bine meciul, acest lucru văzându-se mai ales în prima repriză, când au închis apărarea şi poarta aproape perfect şi au lăsat fără replică echipa oaspete, mai ales în atac. Din minutul şase, când scorul era egal, 3 – 3, elevii lui Petru Ghervan au început asediul la poarta ploieştenilor, distanţându-se treptat până la 11 goluri, diferenţă la care au intrat la vestiare, scor la pauză 17 – 6. Mai mult, eficacitatea apărării s-a văzut cel mai clar din minutul 13 şi până la pauză, atunci când Uztelul a reuşit să marcheze doar un gol, aici o mare contribuţie având-o şi portarul Iulian Andrei. Cu un joc în viteză şi cu o apărare statică şi greoaie a oaspeţilor, universitarii au reuşit să penetreze poarta adversă, chiar şi în momentele de inferioritate, lăsându-i fără replică pe masivii jucători de la Ploieşti.

În ciuda avantajului confortabil, sucevenii au apăsat acceleraţia şi în debutul părţii secunde, înscriind de patru ori fără să primească gol, astfel că în minutul 36, tabela arăta scorul 21 – 6, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă înregistrată în meci. Pe fondul unei relaxări a echipei Universitatea, ploieştenii reuşesc să mai reducă din diferenţă după trei goluri consecutive, acelaşi lucru întâmplându-se şi pe finalul jocului, când la scorul de 29 la 15, oaspeţii punctează din nou de cinci ori la rând. Meciul se termină la o diferenţă de zece goluri în favoarea elevilor lui Petru Ghervan şi Leonard Bibirig, care astfel bifează cea de-a patra victorie şi urcă pe locul cinci în clasamentul Ligii Naţionale, după un meci în care nu au avut nici o secundă îndoiala că ar putea pierde punctele.

„ Am reuşit să ne mobilizăm foarte bine, mai ales în prima repriză, atunci când s-a făcut diferenţa. Jucătorii noştri au colaborat foarte bine pe posturi, forţa echipei primând în faţa valorilor individuale. Urmează meciuri mult mai importante, în faţa unor echipe de valori apropiate, în care va fi mult mai greu să ne concentrăm faţă de meciurile cu echipe precum Steaua sau Dinamo. Astăzi ne bucurăm pentru victorie, dar de luni ne vom canaliza toate energiile pentru partida care urmează”, a declarat, după meci, tehnicianul Petru Ghervan.

De cealaltă parte, antrenorul Uztel-ului, Ion Nicolae, este de părere că jucătorii săi au întâlnit în teren o echipă mult mai motivată, care şi-a dorit mai mult victoria. „Sucevenii au progresat foarte mult faţă de campionatul trecut, în timp ce noi încă resimţim lipsa a patru piese de bază, care au plecat de la echipă în vară. Am avut în teren şi jucători fără prea mare experienţă, care au terminat de curând junioratul şi încă nu au experienţa de a contracara jocul în mare viteză al sucevenilor”, a mai adăugat antrenorul ploieştenilor.

Pentru suceveni au evoluat Andrei, Pralea, Bibirig (5 goluri), Tcaciuc, Bursuc(2), Zvanciuc, Chiruţ(2), Gavriloaia(3), Ţuţu(1), Mitrea(2), Dospinescu, Brădăţan(1), Ignat(8) şi Cristian Adomnicăi (7), cel din urmă evoluând foarte bine în ziua în care a împlinit vârsta de 27 de ani. În celelalte meciuri din această etapă UCM Reşita a învins CSM D&C Oradea cu scorul de 36-31 (15-11),
Ştiinţa Municipal Bacău - HCM Constanţa 23-22 (11-11), Romvag Caracal - HC Odorhei 23-30 (9-17), Dinamo Baumit Bucureşti - CSM Medgidia 25-26 (10-10), Poli Izometal Timişoara - Pandurii Tg. Jiu 27-22 (13-8) şi Steaua MFA Bucureşti - HC Minaur Baia Mare (24-19). În următoarea etapă, universitarii vor avea un meci foarte important pe terenul celor de la CSM Oradea.           

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Studenţii au surclasat Uztel-ul.
 Vizualizări articol: 525 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Studenţii au surclasat Uztel-ul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei