Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2007 - Anul XII, nr. 261 (3635)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rugby

CSM Bucovina n-a putut stinge Farul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sâmbătă, în cea de-a şaptea etapă din Divizia Naţională de Rugby, echipa locală a fost învinsă pe teren propriu de Farul Constanţa, scor 14 – 39. Deşi au intrat în teren hotărâţi să obţină măcar punctul bonus pentru defensivă, sucevenii nu au rezistat decât 34 de minute în faţa unei echipe multinaţionale, ce va pune mari probleme în acest an echipelor din capitală.

Nici bine nu a început meciul şi oaspeţii au înscris primul eseu în minutul 3, fără să marcheze şi din transformare. Imediat după, a venit şi replica Bucovinei, care a marcat două lovituri de pedeapsă prin Conache, preluând astfel conducerea pentru prima şi ultima dată în acest meci, scor 6 – 5. Din păcate, veteranul Mihai Bortă se accidentează, lipsa sa din echipă resimţindu-se în evoluţia pachetului de înaintare. În minutul 24, constănţenii reuşesc încă un eseu pe linia de trei sferturi, pe care de această dată îl transformă şi se distanţează la şase puncte, 6 – 12. Cu o siguranţă de invidiat, tânărul Ignea îşi trece numele pe lista marcatorilor, cu o lovitură de pedeapsă de la aproximativ 30 de metri, scor 9 – 12, şi sucevenii sperau la un rezultat bun.

În ultimele şase minute ale primei reprize, Farul profită de câteva ezitări din apărarea echipei CSM Bucovina şi marchează două eseuri, dintre care doar unul îl transformă, scor la pauză 9 – 24. La şase minute după reluarea jocului, Bucovina atacă buturile adverse şi reuşeşte în final să marcheze primul eseu prin Lupei, dar transformarea este ratată de Conache şi scorul rămâne 14 – 24.

Nu trec două minute şi oaspeţii ajung pentru a cincea oară în terenul de ţintă advers. Urmează momente bune ale sucevenilor, care atacă în mai multe reprize. Sunt însă opriţi de fiecare dată de adversari sau de fluierul arbitrului şi scorul rămâne neschimbat.

Din nefericire, pe fondul unei dominări a suceveilor, Farul mai marchează două eseuri netransformate şi stabileşte scorul final, 14 – 39.

Pentru CSM Bucovina Suceava au evoluat Patenschi, Pascari, Zup, Preutescu, Rusu, Bortă, Nichiforiuc, Lupei, Creţuleac, Conache, Drelciuc, Bursuc, Opariuc, Tuhlei, Ignea, Croitoru, Ştefancu, Vârşe şi Flutur, ultimul revenind în teren după o accidentare suferită în debutul sezonului. În celălalt meci disputat în seria a doua, Poli Iaşi a învins Braşovul cu bonus şi a urcat pe locul trei. În următoarea etapă, CSM Bucovina va evolua în capitală, pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti.                            

 

1. Farul 7 6 0 1 215-49 5pbonus 29puncte
2. Steaua 5 5 0 0 291-41 4pb 24p
3. Poli Iaşi 6 3 0 3 81-52 3pb 15p
4. Timişoara 6 2 0 4 98-165 4pb 12p
5. Suceava 7 2 0 5 128-260 2pb 10p
6. Braşov 7 1 0 6 45-301 0pb 4p

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Bucovina n-a putut stinge Farul.
 Vizualizări articol: 401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM Bucovina n-a putut stinge Farul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei